Sport

CFR Cluj, pregătită pentru a treia Supercupă: „Sunt sigur că trofeul va rămâne la Cluj”

Au mai rămas 24 de ore până la Supercupa României dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu, iar feroviarii sunt încrezători că trofeul, adus la Cluj-Napoca astăzi de către FRF, nu va pleca din oraş mâine seară.

Clujenii sunt decişi să câştige a treia Supercupă, chiar dacă sunt conştienţi că vor avea un meci dificil împotriva astralilor.

„Astra este campioana României, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun, dar mâine vom juca cu trofeul pe masă, dorim să-l câştigăm şi vom face tot posibilul pentru asta. Am mare încredere în jucătorii mei, abia aşteptăm să înceapă meciul şi sunt sigur că trofeul va rămâne la Cluj.

E un minus pentru ei că nu îl vor avea pe bancă pe antrenorul Marius Şumudică, dar au jucători foarte buni, care pot face diferenţa. Nu e ciudat că jucăm pe Cluj Arena, vom evolua în oraşul nostru, la cinci minute de stadionul nostru şi important e că vom avea suporterii cu noi în tribune”, a declarat antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, la conferinţa de presă oficială, conform CJSport.ro.

Acesta a spus că nu consideră un avantaj faptul că golgheterul giurgiuvenilor, Denis Alibec, va lipsi de la acest meci şi a recunoscut că are emoţii, fiind prima oară când joacă un meci cu trofeul pe masă în cariera sa de antrenor.

CFR Cluj-Astra Giurgiu va avea loc mâine, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

„Vreau să câştig prima Supercupă, am nevoie de acest trofeu. Ştiu că va fi selecţionerul României la meci, dar e un joc normal şi vreau să dau cât mai mult din mine”, Mario Camora, CFR Cluj

„Nu vor fi prelungiri dacă meciul se va termina 0-0, e o noutate, dar suntem pregătiţi şi pentru penalty-uri. Avem încredere în noi şi sperăm să fim câştigători mâine seară”, Traian Marc, CFR Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *