Anchete

Foto cu limuzina Audi A8 facuta PRAF de cocalarul Iosif, baiatul infiat al primaritei milionare din Chinteni, Lucia Suciu! Politia clujeana n-a zis nimic despre accident!

Dupa publicarea dezvaluirilor de azi noapte despre accidentul ascuns de politie si ISU Cluj, prietenii cocalarului Iosif Suciu, beizadeaua infiata a primaritei Lucia Suciu din Chinteni (PSD) au invadat in haita wall-ul de Facebook al Ziar de Cluj, injurandu-ne si acuzandu-ne ca mintim. Puteti citi AICI senzationalul articol.

Dar noi nu mintim. Am dovedit cu acte si mentiuni de la Registrul Comertului ca primarita PSD Lucia Suciu din Chinteni e latifundiara, are cumparate peste 60 de hectare in comuna pe care o pastoreste.

Dar lacoma primarita nu s-a limitat doar la pamanturi.

Sotul ei, Valentin, a frecat-o ca politist ani de zile, pensionandu-se exact la timp pentru o frumoasa pensie de 7000 de lei pe luna. Lucica l-a bagat direct in business, facandu-i 3 sereleuri. IN AGRICULTURA, adica acolo unde sute de mii de romani muncesc din greu si abia castiga o pita.

Ce sa vezi, Valentin Suciu, talentat al drecu’, a avut inca din primul an de la infiintare succes, PE TOATE cele 3 firme, facand un profit de aproape UN MILION DE EURO.

Deci, Ziar de Cluj nu a mintit nici cu bogatia.

Nu am mintit nici cu faptul ca Iosif Suciu e adoptat. Nu e nicio rusine, ba chiar o lauda pentru parinti ca au facut acest gest. Mentiunea ca e adoptat e necesara, caci Lucia Suciu e politician, persoana publica, lider in comunitatea Chinteni de circa 6 mandate ca primar.

Am mintit cu accidentul? Hahaha, drogatii prieteni ai lui Iosif Suciu, caci par sa aiba toti moace de tragatori, ar trebui sa stie ca nu am mintit nici cu accidentul.

Ca sa dovedim inca o data ca nu am mintit, iata si fotografiile cu masina de lux a cocalarului de Chinteni Iosif Suciu, aflat acum la Ortopedie, care arata ca NU am mintit nici cand am spus ca a fost descarcerat. Asa de praf a facut cretinul masina. Mare lucru, maaaaaare lucru, ca nu a ucis pe altcineva, si mare lucru ca e in viata. Fiindca la cum arata masina, e noroc chior ca mai e.

Cocalarilor, priviti bine la poze, cand mai veniti sa cereti adevarul cu vocile voastre pitigaiate.

PS: Lucica, mare noroc a avut pruncul. Si voi, ca parinti, desi era sa il omorati cu manuta voastra, ca voi sunteti parintii idioti care ati acceptat sa ii cumparati unui mucos vitezoman o asemenea jucarie periculoasa. Lucica, luxul si achizitiile exagerate nu pot masca absenta implicarii emotionale reale in viata unui copil. Ati dat-o si voi de gard ca parinti, l-ati facut pe copil sa dea de gard si el masina.

Asta mic, daca nu puneti joarda pe el, la ce aere de macho boy are, mare lucru daca nu o va cauta cu lumanarea sa ajunga si la parnaie putin.

IMG_5549.jpg

IMG_5550.JPG

IMG_5551.JPG

IMG_5552.JPG