Anchete

Beizadeaua din Chinteni se externează azi de la Ortopedie! A halit șaorme de la „Mama Manu” și prăjituri cu cartofi prăjiți și i-a deranjat pe medici

Iosif Suciu, băiatul primăriței din Chinteni, a scăpat ușor după accidentul care era să-l ducă în Ceruri, când sâmbătă spre duminică noaptea a făcut acordeon o limuzină de lux Audi A8.

Prost să fii, noroc să ai, a scăpat doar cu o luxație posterioară a șoldului drept. Internat la Ortopedie, fiul primăriței din Chinteni tot ca un țărănuș cocalar s-a comportat, disperându-i și pe colegii de salon, dar și pe asistentele care îl îngrijeau.

A vorbit încontinuu și tare la telefon, mai ales după apariția articolului nostru, zbierând că sunt atacuri electorale și că el e obișnuit cu asta, deși nu urmează niciun fel de alegeri.

La vizita medicului de gardă, Iosif Suciu vorbea atât de tare, încât l-a deranjat pe doctorul care consulta un alt pacient. De unde știm asta? Fiindcă avem surse senzaționale în camera de gardă și știm ce vorbesc asistentele între ele.

În rest, bombardierul tot bombardier, și-a comandat șaorme de la „Mama Manu”, cartofi prăjiți și prăjituri, având și la Ortopedie tratament prvilegiat.

Apropo de privilegiat, se cuvine să batem obrazul Inspectoratului Poliției Județului Cluj, care s-a făcut din nou de căcat, inslutând opinia publică și presa locală. De ce? Fiindcă au ascuns acest eveniment de pe buletinul de știri, cu mențiunea expresă „a nu se mediatiza”.

Avem și noi o dilemă: dacă vineri IPJ Cluj nu mai avea comandant și interimatul a fost stabilit abia pe 5 septembrie, cine a avut puterea de a ordona ca un comunicat ce privește un accident de mașină făcut de copilul unei persoane publice și al unui polițist să fie oprit de la mediatizare? A ajuns IPJ Cluj preșul cu care șe șterge la fund Lucica de la Chinteni, mai ales când știm că soră-sa lucrează la Rutieră?

Unii cititori ne-au atras atenția că iosif Suciu nu ar fi adoptat. O informație marginală, față de accidentul de mașină sau averea imensă a latifundiarei din Chinteni. Este foarte straniu acest lucru, deoarece, în 2019, Lucia Suciu l-a rugat pe Liviu Alexa, pe atunci șeful său de partid, să-i spună cine a scris un comentariu pe tema înfierii copilului și, plângând isteric, i-a cerut să-i șteargă comentariul, dar să-i dea IP-ul, ceea ce Alexa nu a făcut.

E clar că Lucia Suciu ascunde în trecutul său un eveniment întunecat rău de tot. Până una-alta, însă, accidentul rămâne, după cum rămâne și întrebarea de unde a avut Lucica bani ca să-și cumpere cele 60 de hectare de teren menționate în declarația de avere?