Anchete

Beizadeaua înfiată a primăriței MILIONARE din Chinteni și-a făcut PRAF limuzina de lux Audi A8 primită de la mami cea cinstită! Dumnezo nu-i țigan, Lucico!

Dacă stai mult timp pe malul râului, poți vedea cum plutește cadavrul inamicului tău.

Confucius

Lucia Suciu este primărița în Chinteni de 6 mandate. Pentru că atât de proști sunt locuitorii acestei comune, punând botul la „eforturile” ei de a „dezvolta” localitatea. Lucica a avut întotdeauna simțul PR-ului, ca și iubirea ei politică de taină, Emil Boc. Puțini își mai aduc aminte, dar prima ei lovitură de presă a fost o știre națională despre o budă montată în primărie prin 2002, budă care se curăța singură și care la vremea aia părea OZN. Între timp, Lucica a reușit, ca și Boc, să promita mincinos tot felul de proiecte din care a realizat extrem de puține. Așa că Chinteniul a rămas tot o comună „de la țară”, fără anvergură Floreștiului sau Baciului.

Mandatele și le-a luat pe șantaj electoral și emoțional, transferând la fiecare ciclu de alegeri aceleași și aceleași voturi „majoritare”. Când îi era greu să le obțină, inventa războaie cu Alin Tișe sau cu „Bucureștiul”, ba chiar cu propriul partid, toate niște plăsmuiri.

În fapt, în cei azi-mâine 24 de ani a devenit o baroneasă locală, dar nu una cu anvergură politică. Din acest punct de vedere, a rămas tot o țărancă coclită, isterică, ultra fardată și coafată penibil, lipsită de eleganță solidă. Singura anvergură, dar e anvergura aia care contează, e aia din buzunar, unde Lucica a punctat maxim. Declarația ei de avere din 2000 era una oarecare. În 2021, Lucia e PUTRED de bogată.

Îmi revine mie (din nou) dezgustatoarea sarcină de a scrie despre această matracucă vulgară din politica de mâna a treia de la Cluj, asta pentru că presa locală „de la oraș” nu mai are, cu rare excepții, nici chef de muncă, nici știință de investigații, nici condei, nici interes, căci e bine unsă de Lucica.

Când spun că Lucica s-a îmbogățit peste fire, o și dovedesc cu declarația de avere. Bine, v-aș arată declarația de avere din 2022, dar Lucica Suciu se pișă pe lege.

Data limită pentru depunerea declarațiilor de avere și de interese (DA/DI) anuale era 15 iunie 2022.

Pe site-ul ANI, canci!

 

Pe site-ul Primariei, evident, nimic.

Chiar și așa, am „corbălit” eu după o ultima declarație de avere și am găsit-o pe cea din 2021, îndeajuns de relevantă ca să vă dați seama că, practic, Lucica a întabulat aproape tot Chinteniul pe numele ei și al soțiorului. Exagerez un pic, dar nu foarte. Din 2007 și până azi, Măciuca Roșie la Par a cumpărat prin diverse manevre, alături de soțul ei, un amarat de polițist pensionar, 617 000 de metri pătrați.

Băăăăăăăă, nu 6000 de mp, ci ȘASE SUTE DE MII, ADICĂ 60 DE HECTARE  din Chinteni îi aparțin!!!

Priviți mai jos și aveți dovada, semnată de mânuța ei: numai în pandemie și-a mai tras 10 hectare din Chinteniul pe care îl conduce!

Toate astea din salariul ei de 5200 de lei pe luna și pensioară de militian a soțului de 7000 de lei! E normal, nu? Hahahahaha!

O vreme, Scufița Roșie de Chinteni a dat „vină” pe salariul baban al soțului de la Poliție, ceea ce era o minciună sfruntata. Și mai avea, ca Tișe, „duma” că ea a intrat în politică deja bogată. Haha, nici vorbă!

Nici vorbă! La 26 de ani, era o asistentă medicală pârlită, azi, e MILIONARĂ în pământuri (nu știm cât cash ascuns are).

Stați cu mine, căci e important să înțelegeți de ce insist pe averea ei enormă.

Fiindcă această avere i-a luat mințile Lucicai Suciu.

Ce? Credeți că doar pe pământuri s-a axat Lucica? În timp ce presa clujeană dormea, în timp ce alegătorii sufereau în COVID, primărița din Chinteni și-a pensionat mintenaș tablagiul și l-a băgat patron de firme de agricultură.

Băi, și ce „fler” a avut! Băi, ditamai milițistul de Suciu, o viață în slujba miliției de post, băi, el era, de fapt, un geniu al afacerilor!

Și-a făcut 3 firme cu denumiri retardate și, băăăă, toate au avut succes în cel mai scurt timp, de își face cruci Jeff Bezos de la Amazon:

– prima firma – 1.72 milioane lei profit in 2021

 

  • a doua firma – profit direct in 2021 de 1.1 milioane lei

 

  • a treia firma – profit direct in 2021 de 1,6 milioane lei

 

Baaai, sunteti nebuni? Sotiorul Lucicai Suciu, primarita din Chinteni, cum a deschis SRL-urile cum a facut 900 000 de euro profit!

Așadar, demonstrez cu acte și cifre că Lucica Suciu este CEL MAI BOGAT PRIMAR DIN CLUJ!

V-am zis însă: în mâini needucate, banii au putere inversă, negativă.

Pe de o parte, banii i-au băgat femeii în cap niște bășini politice de nivel patologic. S-a crezut astfel mai presus decât orice lider politic PSD din Cluj, mai sus decât orice primar de județ. Nu i-a ieșit niciodată „pasiența” să fie pusă senator sau deputat, deși tare și-ar fi dorit. Orice președinte de partid de la organizația națională a PSD s-a temut cu spume să aducă o țărancă politică în Parlament, o isterică needucată politic.

Așa că, dacă nu i-au ieșit preamăririle, s-a pus pe demolat partidul. A distrus orice președinte de filială posibil de la Cluj (căci nici asta nu a vrut Bucureștiul să o pună, atâta e de manelistă politic), a mimat alianțe cu „colegi” de partid pe care apoi i-a trădat. A ajuns așa de controversată încât, la marea trădare a primarilor jegoși ai PSD către PNL din 2019, ea a fost singura pe care nu au dorit-o peneliștii. Și asta spune multe, fiindcă peneliștii au luat orice prostituate și proxeneți politici din primăriile României.

Degeaba ai bani ca politician, că-s din „șmenuri” sau pe bune, dacă nu ai succes politic. Dacă rămâi tot o orătanie de comună, nu o iapă de curse.

Degeaba ai bani, dacă nu ai împlinire personală și familială.

Și nici aici Lucica Suciu nu a bifat prea multe. Soarta i-a fost potrivnică Lucicăi (karma, karmaaa) și Dumnezeu nu i-a dat copii naturali. Dar Dumnezeu i-a dat gândul să adopte unul și așa a și făcut, spre lăuda ei.

Însă, în loc să și-l asume public, Lucica a ales să îl ascundă. Deși era persoană publică, în fine, în comună ei de căcat, deci putea sa îl asume.

Suciu Iosif Valentin Lucian este copilul sau înfiat, marele secret al Lucicai.

Născut la 14 ianuarie 2003 (date publice, de pe contul juniorului), Iosif Suciu, azi în vârstă de 19 ani, nu are pe contul de Facebook NICIO POZĂ CU MAMA SAU TATA.

Mama lui, ditamai primărița, nu are nicio poză cu copilul în brațe pe contul ei personal sau de politiciană. În 2014, pune una, ca și cum ar fi nepotul sau un copil de pripas, alături de fata prietenului de familie, Ioan Oleleu, altă panaramă de om ce nu a înțeles nimic din cancerul vieții.

Practic, deși l-a adoptat, Lucia Suciu s-a lepădat imagologic mereu de copil, a ascuns lumii că el există. Or fi secrete la actul de adopție? O fi „modestia” de politician român care nu vrea să își expună intimitatea? Greu de crezut, câtă vreme Lucica Măciucă Roșie este pe toți pereții Facebook, ba chiar și-a tras și campanie de presă în pandemie și acuma își zice „Primărița de Fier”, că în filmul ăla, Game of Farts.

Cu sensibilitatea unei lebenițe, Lucica a fost primărița ambițioasă, dar mama corijentă. Iosif nu a crescut în valorile corecte emoționale, și știți de ce spun asta? Pentru că știu multe povești din intimitatea lor și știu ce slabi părinți au fost și primărița și milițianul. N-au putut mai mult.

Ce părinte normal la cap și RESPONSABIL, chiar și cu toată bogăția de pe lume, nu își strunește copilul ajuns la adolescență și îi cumpără la nici câteva zile de la împlinirea vârstei de 18 ani o ditamai bombă pe roți, un BMW seria 3, când mucea habar nu avea ce înseamnă condusul, nu avea nicio experiență relevantă la volan? E ok să îi dai copilului o asemenea „rachetă” pe mână? Din punctul de vedere al manelistei Lucia Suciu, da.

 

Lipsit de anvergura responsabilității părinților, slabi și needucați emoțional, cum să se simtă bietul Iosif Suciu? Ca un dictator care face ce vrea cu „fraierii”.

Căci și Iosif Suciu, dragul de el, a devenit manelist comportamental, fiindcă așa i-a fost în viață Modelul Maternal. De la mă-sa a copiat frezele de tot râsul și hainele tzifroshe. Și atitudinea de smardoi.

Poză lui de profil pe Facebook nu e una cu clădirea școlii din Manchester unde e la facultate, ci cu un BMW. De unde Manchester, că săracul Iosif nu le-a prea avut cu școala… L-a înscris „unchiul” (haha, „unchiul”) Oleleu la USAMV, „că bine a fi”, o să îi facă și lui rost de un post de director la Direcția Sanitar Veterinară unde nu trebuie multă carte ca șef ca să iei șpăgi. Uite, primarul de Florești, fiu de șef DSV, ce bine a ajuns, deși e bețiv la volan și cocalar politic! Ce, nu poate și Iosif într-o zi?

Ultima greșeală personală a Lucicăi Suciu și a inexistentului ei soț (căci există, dar e zero ca și autoritate) a fost despre cea mai nouă dorință a beizadelei Iosif. Băietului, de 19 ani, acum nu i-a fost destul BMW-ul, i s-a cășunat pe o limuzină de lux, cum au milionarii grei din Cluj, ce, el nu e din familie de milionari? Și i s-a pus pata pe un Audi A8, limuzina de lux, un simbol în clasa ei.

Audi A 8 cu 286 de cai putere nu e „bombă pe roți”, e „tanc-laser” în mâinile neexperimentate ale unui puțoi de 19 ani.

Și era să îi fie fatal și bietului bombardier.

Sâmbătă spre duminică noaptea (3 spre 4 septembrie), undeva în jurul orei 1 și 30, pe cocalarul Iosif Suciu, beizadeaua primaritei din Chinteni, l-au apucat pandaliile, bășinile în cap.

A accelerat ditamai tancul Audi A 8 ca un soi de Hamilton ot Chinteni, dar lucrurile au scăpat de sub control. La 1.32, ISU Cluj anunță accidentul rutier pe autostrada A3 la ieșirea spre Zalău.

Iosif Suciu a fost descarcerat. Pe la 3 a ajuns la UPU și apoi trimis la Ortopedie.

Noroc că cretinul nu a omorât pe nimeni. Se și mirau ăia de la ISU ce părinți tâmpiți trebuie să fie să îi dea unui mucos de 19 ani o așa mașinoacă?!

Noroc că cretinul e în viață, bine că nu a murit și că nu a luat și viața altora, noroc că a scăpat lejer, cu șoldul dislocat și alte mici rahaturi, căci putea să îi mănânce miercurea asta mă-sa, primărița, coliva,la capela nouă din Chinteni, construită din amabilitatea Vioricăi Dăncilă, pe care apoi ordinara a înjurat-o.

Dar întrebările rămân și sunt multe. Era băut, drogat sau „curat” Iosifel Vitezomanu’? De ce ISU a TĂCUT mintenas după twitter? De ce Poliția clujeană a făcut mucles azi? Pentru că e copil de bani gata, copil de politician și copil de polițist? De ce, în 2022, încă vă comportați, bă, IPJ și ISU, tot ca în comunism?

Vreau răspunsuri pentru aceste întrebări, căci e dreptul și rolul meu de jurnalist să le caut.

Mai sunt și alte întrebări. Din alea de mamă. De tată. Dar sunt ale lor răspunsurile, ale soților Suciu, nu au decât să își răspundă singuri la ele, mulțumindu-i lui Dumnezeu în fiecare secundă că e în viață copilul lor, care era să moară din vină indirectă a părinților, proști de bubuie că i-au cumpărat mizeria aia de limuzină.

Karma, Lucica, tot ce ai făcut rău în viața asta, cu veninul din inimă și puroiul din fiere, karma ți-a dat un semn.

Dacă Lucica și soțul său nu își vor răspunde la întrebări, dacă vor mai conținuă pe panta cu bolizi de lux, ar trebuie să știe: karma nu merge de multe ori la apă.

PS: Din 2007, de când am lansat Citynews.ro, am fost mereu lider în trafic și inovații de presă. Am 15 ani de când sunt peste mulți. Am lăsat câteva luni scena ălora de la Știri de Cluj, niște hoți de trafic. Am vrut azi doar să vă arăt că unul e Alexa, singurul care scoate exclusivități și le argumentează și le scrie dumnezeiește. V-a fost dor de Alexa? Știam eu. Mai știți vara trecută, când am ținut-o în rafale de dezvăluiri? Ei, ce v-a mai plăcut, perverșilor! Și mie mi-a fost dor să văd că mai sunt în stare să vă fac captivi scrisului meu.

V-a fost dor de Alexa? Prea bine, urmează o toamnă plină de bubuieli!