Politica

Florin Cîțu, după ce Emil Boc a anunțat că îl susține pentru șefia PNL: "Opinia sa mă onorează și responsabilizează"

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că opinia lui Emil Boc, care a anunțat că îl susține la conducerea PNL, îl onorează și îl responsabilizează în același timp. Boc a precizat recent că din punctul său de vedere „Florin Cîțu este viitorul și poate duce partidul și România spre Europa”.

Prezent la un centru de vaccinare din Capitală, Florin Cîțu a fost întrebat de jurnaliști dacă va candida la alegerile pentru conducerea PNL, după ce mai mulți lideri ai partidului, printre care și Emil Boc, și-au anunțat susținerea pentru actualul premier.

„Opinia domnului astăzi primar, fost președinte de partid, fost premier, este una care mă onorează și bineînțeles mă responsabilizează, dar vom discuta despre acest lucru atunci când vom avea un calendar pentru congres”, a spus Florin Cîțu, citat de Digi24.

Premierul a atras atenția că organizarea unui congres depinde de succesul campaniei de vaccinare.

„Dacă PNL vrea să aibă congres anul acesta trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toți primarii PNL trebuie să se implice”, a mai spus șeful Guvernului.

Actualul primar din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat că îl susține pe Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

„Florin Cîțu a preluat ștafeta de premier și confirmă în fiecare zi. Acesta este avantajul PNL, că are oameni care pot prelua ștafeta și pot merge mai departe. Florin Cîțu este viitorul, din punctul meu de vedere. Voi susține o echipă care să ducă România la nivelul următor. Cîțu are multe argumente care conving că poate duce și partidul și România spre Europa”, a declarat Boc la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *