In vizor

Florești, în topul celor mai atrăgătoare comune din România

Știati că… în Florești există o atracție turistică deosebită? Gropile din drumurile publice. Da, ați citit bine, gropile sunt atât de mari și de dese, încât ar putea fi considerate o atracție turistică în sine. Găurile în șosele sunt o adevărată aventură pentru cei care vor să experimenteze senzații tari în timpul condusului, mai ceva ca la raliurile de off-road de la Căpușu Mare.

Ar trebui primarul Bogdan Pivariu să se gândească serios la un raliu măcar național, dacă nu internațional. Ar aduce bani la buget! Și comuna cea mai populată din țară ar deveni și mai populată. Cu șoferi adevărați și turiști.

Dar, gurile bune, nu rele, spun că locuitorii din zonă i-ar lua-o inainte primarului și s-ar gândi ei să organizeze curse de mașini pe aceste drumuri pline de obstacole ca să le dea ocazia șoferilor talentați să-și demonstreze abilitățile. Se gândesc să îi invite pe toți să își încerce norocul și să vadă cât de departe pot ajunge cu mașina  înainte să li se strice de tot.

Gropile fac bine și service-urilor auto. Parcă înflorește domeniul ăsta. Și umblă vorba că mecanicii fac comenzi uluitoare, care conțin aceeleași lucruri: amortizoare. Deci, câștigă și depozitele de piese auto.

În concluzie, gropile din Florești fac doar bine comunității. Produc bani și pot face comuna vestită.

Așadar, veniți în comuna Florești! Locul unde șofatul devine aventură!