Din oras

O elevă de 13 ani a căzut de la înălţime, lângă liceul Coşbuc

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălțime în proximitatea Colegiului Național „George Coșbuc”. Minora de 13 ani, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ. La fața locului s-a deplasat o autospecială.

Evenimentul a avut loc în urma cu puțin timp. Minora a fost găsită în lateralul clădirii Colegiului George Coșbuc. Împrejurările în care s-a produs acest eveniment sunt cercetate de IPJ Cluj.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii.

Din primele date, polițiștii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.