Din oras

Filmele continuă în Cluj, de data aceasta în grădina de vară a Teatrului Magic Puppet

În ultimele luni, Teatrul de păpuși Magic Puppet și-a mutat aproape exclusiv activitatea în mediul online. Însă dorul artiștilor de public a învins, așa că echipa Magic Puppet a decis să le facă clujenilor o surpriză.

„Începând de luni, 17 august, în colaborare cu Cinemobilul, Teatrul Magic Puppet desfășoară proiecții de film, în aer liber, cu intrare gratuită. Proiecțiile vor avea tematică variată, adresându-se atât copiilor cât şi adulților”, arată teatrul de păpuși Magic Puppet.

Filmele vor rula în fiecare zi de la ora 20:30, în grădina de vară a Teatrului Magic Puppet, de pe strada Eroilor nr. 16.

Primul film va rula luni, când pe ecranul din grădina teatrului va putea fi urmărită pelicula „Yesterday”, o comedie muzicală care ne provoacă să ne imaginăm cum ar arăta lumea dacă trupa Beatles nu ar fi existat.

Marți va rula filmul „Darkest Hour”, o biografie din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în care soarta conflagrației stă în mâinile lui Winston Churchill.

Miercuri e zi de western și „True Grit”, un film care ne prezintă povestea unei adolescente extrem de încăpățânate, iar joi e zi cu filme apocaliptice (A Quiet Place).

Pentru copii, echipa Magic Puppet a pregătit două filme de excepție și anume: The Secret Life of Pets (Vineri) și TED (Duminică). Sâmbătă, în schimb, iubitorii de film sunt așteptați la o biografie delicioasă, „The theory of everything”, care ne prezintă relația dintre Stephen Hawking și soția sa.

Intrarea la proiecții este liberă, iar locurile se ocupă pe bază de rezervare. Participanții sunt rugați să ajungă la film cu 40 de minute înainte și să poarte mască de protecție pe toată durata proiecției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *