Sport

Felicitări suporterilor celor două echipe clujene de fotbal! Atâta s-au dat în stambă până când ambele echipe au fost amendate. Boc nu mai sare cu felicitările pe Facebook?

Hai, Maestre, Excelenţa Ta, Însuţi Tu, Primarul, scrie ceva pe Facebook şi despre cum s-au dat în stambă suporterii celor două echipe „de fotbal” clujene până au reuşit performanţa de a-şi „penaliza” echipele! Hai, felicită-l pe căpitanul echipei „U” Cluj că a fost suspendat și amendat în urma meciului cu FCSB!

  • „U” și CFR au fost amendate în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 15-a a Superligii. Căpitanul echipei „U” Cluj a fost suspendat și amendat în urma meciului cu FCSB.

Cluburile Universitatea Cluj şi CFR Cluj au fost amendate fiecare cu câte 10.000 de lei în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 15-a a Superligii (1-2).

„AS FC Universitatea Cluj vs. FC CFR 1907 Cluj – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul AS FC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, precizează decizia comisiei.

Totodată, căpitanul echipei Universitatea Cluj, Romario Santos Pires, eliminat în meciul cu FCSB (2-1) , din etapa a 16-a, a fost sancţionat cu o suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

„Eliminare Santos Pires Romario (gazde) – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează fotbalistul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, a adăugat Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Avem aşteptări de la nişte golănaşi care se laudă cu tatuajele, nu cu performanţele. Iar se va ascunde gunoiul sub preşul comunicatelor triumfaliste ale lui Emil Boc, sub festivism şi felicitări de dragul PR-ului!