Sport

Felicitări suporterilor celor două echipe clujene de fotbal! Atâta s-au dat în stambă până când ambele echipe au fost amendate. Boc nu mai sare cu felicitările pe Facebook?

Scris de 517

Hai, Maestre, Excelenţa Ta, Însuţi Tu, Primarul, scrie ceva pe Facebook şi despre cum s-au dat în stambă suporterii celor două echipe “de fotbal” clujene până au reuşit performanţa de a-şi “penaliza” echipele! Hai, felicită-l pe căpitanul echipei “U” Cluj că a fost suspendat și amendat în urma meciului cu FCSB!

 • “U” și CFR au fost amendate în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 15-a a Superligii. Căpitanul echipei „U” Cluj a fost suspendat și amendat în urma meciului cu FCSB.

Cluburile Universitatea Cluj şi CFR Cluj au fost amendate fiecare cu câte 10.000 de lei în urma incidentelor de la meciul direct din etapa a 15-a a Superligii (1-2).

“AS FC Universitatea Cluj vs. FC CFR 1907 Cluj – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul AS FC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, precizează decizia comisiei.

Totodată, căpitanul echipei Universitatea Cluj, Romario Santos Pires, eliminat în meciul cu FCSB (2-1) , din etapa a 16-a, a fost sancţionat cu o suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

“Eliminare Santos Pires Romario (gazde) – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează fotbalistul cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei”, a adăugat Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Avem aşteptări de la nişte golănaşi care se laudă cu tatuajele, nu cu performanţele. Iar se va ascunde gunoiul sub preşul comunicatelor triumfaliste ale lui Emil Boc, sub festivism şi felicitări de dragul PR-ului!ULTIMA ORĂ

 • Acum 39 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 1 hour In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 1 hour In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 3 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 3 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 5 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 6 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 6 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 19 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 20 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
 • Acum 1 day Din oras
  Peisagistică cu barda în Parcul Farmec, gunoiae în loc de rațe pe Canalul Morii
 • Acum 1 day In vizor
  USAMV Cluj Napoca la încă o tură de judecată cu omul de afaceri din imobiliare Călin Buzoianu. Aceeași ”stațiune de cercetare experimentală”, bat-o vina!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE