In vizor

Federatia SHARE negociaza un parteneriat cu McCann Erickson, cea mai premiata agentie de publicitate din tara

Scris de 400

Dupa numeroase probleme de imagine si lacune in comunicare, Federatia SHARE incearca sa dreaga busuiocul in al 13-lea ceas, prin semnarea unui parteneriat cu McCann Erickson. Agentia de publicitate din Bucurestu se afla in discutii inca de anul trecut cu federatia care managerizeaza Programul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului.

McCann Erickson este cea mai mare agentie de publicitate full service din Romania si face parte din McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice retele de publicitate din lume, cu birouri in 205 de orase din 132 de tari. Informatia potrivit careia Federatia SHARE negociaza cu agentia de publicitate un parteneriat strategic apare in Raportul Anual 2014, care este o varianta de draft transmisa, saptamana trecuta, consilierilor locali, de catre Federatia SHARE.

Diana Apan, purtator de cuvat al Federatia SHARE a declarat:

“Cu McCann Erikson am discutat despre intregul program al Capitalei Europene a Tineretului si, ulterior, pentru diverse programe, de la Festivalul Untold la Cluj Never Sleep. Au fost multe intalniri si discutii”, a spus aceasta.

“Nu au fost finalizate discutiile concrete. Cei de la McCann Erickson Romania s-au oferit sa se implice in proiect. Deocamdata nu avem, insa, un contract semnat cu ei, sunt doar parteneriate in lucru”, a adaugat Apan.

Compania internationala este prezenta in Romania prin grupul McCann Erickson Romania din care mai fac parte agentiile McCann Erickson – agentie de creatie, Universal McCann – agentie de media, McCann PR, afiliata Weber Shandwick – agentie de PR, Momentum – agentie de BTL, BrandTailors – agentie de branding, MRM Partners – agentie de digital marketing. McCann Erickson Romania este cel mai mare grup de publicitate de pe piata romaneasca si s-a numarat, si anul acesta, printre cele mai premiate agentii romanesti la festivalul international de publicitate Golden Drum, fiind desemnata reteaua de publicitate a anului. Spre exemplu, McCann Erickson Romania a caștigat pentru campania Vodafone – „Ghita The Social Shepherd” doua premii Golden Drum la categoriile Digital (Single Channel) și Digital Campaigns including Mobile Campaigns (Multi Channel), respectiv un Silver Drum la categoria PR (Multi Channel).

Printre alti parteneri strategic cu care Federatia SHARE anunta ca a inceput negocierile se numara IBM, Microsoft sau Nestle.

“Cu Microsoft lucram deja din 2013. Cu Nestle avem de anul trecut un parteneriat care vizeaza  principal proiectele de dezvoltare a tinerilor. S-au implicat deja in programul <>, in organizarea unor diverse cursuri de formare. Nestle si Microsoft sunt parteneri importanti, cu care am inceput parteneriate, iar acestea vor continua”, a aratat Diana Apan.

“Unul dintre primele proiecte ale anului 2015 este Bebelusii Youth@Cluj-Napoca 2015. In noaptea noului an, se vor naste primii copii ai anului 2015. Pe mamele si copiii cu pricina ne dorim sa îi introducem în spiritul Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015. Am pregatit un premiu special pentru acestia in parteneriat cu compania partenera a capitalei – Nestle”, arata Federatia SHARE in draftul raportului de activitate pentru 2014.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Eveniment
  Un cutremur de magnitudine 5,3 a avut loc în județul Arad, la adâncimea de 6,4 km. S-a resimțit în România, Croația, Ungaria și Serbia
 • Acum 10 hours In vizor
  Cum se subminează Educația? Prin prostia disperată a slugoilor puși miniștri. Mediile vor putea fi încheiate cu doar două note pe disciplină – proiect
 • Acum 13 hours General
  SE MIȘCĂ ȘI SĂNĂTATEA: Grevă japoneză și miting de protest în Piața Victoriei
 • Acum 14 hours Vocea ta
  Szakats Istvan: ”Dragi bieți useriști. Îmi pare rău că mă repet, dar mă doare. Vă bateți joc de Cluj și de clujeni”
 • Acum 14 hours Politica
  GUVERNUL E DISPUS SĂ FACĂ ORICE, NUMAI SĂ NU DEA SALARII DECENTE PROFESORILOR: Probele de competență de la BAC ar putea fi echivalate cu notele din timpul liceului, dacă orele nu încep până la finalul săptămânii – a anunțat ministrul Educației
 • Acum 14 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Purtătorul de cuvânt al BOR: ”O țară în care profesorii sunt timp de decenii subsalarizați, ignorați și chiar batjocoriți este una care se autosabotează”
 • Acum 16 hours Eveniment
  POATE, DE DATA ACEASTA, VEȚI FI INTERESAȚI: Municipalitatea lansează în consultare publică stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024
 • Acum 17 hours General
  Se fac înscrieri pentru Evaluarea Națională deși calendarul exemenelor ar putea fi afectat de greva din școli
 • Acum 17 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: ”Un plan de guvernare care a întârziat 10 ani. Să fie primit!”
 • Acum 18 hours Vocea ta
  MUNICIPIUL CARE NU E ÎN CENTRU, NU EXISTĂ! Hai, Măiestrică, într-un exercițiu de PR, de data aceasta util comunității, pune mâna pe coasă (sau pe par) și rezolvă situația
 • Acum 18 hours Politica
  Gabriela Firea anunţă o HG pentru combaterea hărțuirii la locul de muncă: Se întâmplă cazuri revoltătoare
 • Acum 18 hours In vizor
  Banii pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice în Regiunea Nord-Vest s-au terminat în 3 minute
 • Acum 18 hours General
  O maşină hibrid a luat foc în Leghia, judeţul Cluj. În interior a fost găsit un corp carbonizat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE