Sport

Fanatik: ”Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 al lui Nistor”. Noi zicem că problemă este că se bucură cheltuind milioane de lei din bugetul local pe o echipă fără rezultate de ani de zile

Și nemeni nu îl trage de mânecă că a îngropat în sinecuri și alegeri proaste echipa fanion a Clujului!

Citim pe fanatik.ro: ”Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 marcat de Dan Nistor din penalty în minutul 78. Primarul Clujului s-a bucurat enorm imediat după ce Sebastian Colțescu a dictat penalty și mai ales după ce decizia „centralului” a fost validată din camera VAR. Golul lui Dan Nistor a adus o explozie de bucurie în rândul fanilor lui U Cluj, iar Emil Boc a sărbătorit reușita exact ca unul dintre ei, aplaudându-l pe Dan Nistor. Bucuria nu a durat mult timp, pentru că rivalii de la CFR Cluj au majorat din nou avantajul, în urma golului marcat de Jefte Betancor din minutul 82, după o pasă bună a lui Avounou.”

Cum ziceam, mai de dimineață, lui Emil Boc numai i-a lipsit soția din cârcă să ne credem la festival.

CITEȘTE ȘI: Față de acum un an, doar gazonul a fost mai bun. Echipele clujene, la fel de proaste ca gazonul de acum un an. Fals și uz de fals fotbalistic

Bravo lui, că se bucură, ca om. Ca primar și om politic, care bagă de ani de zile milioane de lei de la bugetul municipiului într-o echipă care produce numai dezamăgire, nu prea are de ce se bucura. Poate numai că mai are cum să-i țină în sinecură pe toți cei aglutinați pe la conducerea amărâtului club.

Fanii lui CFR Cluj  au avut mesaje la adresa lui Emil Boc. Unele ironice, altele de mahala. Cu cele de mahala nu poate fi nimeni de acord

Fanii lui CFR l-au apostrofat pe Emil Boc încă de la venirea spre stadion, iar aceștia au avut două bannere cu mesaje acide la adresa rivalilor și la adresa primarului Emil Boc.

”Coregrafiile voastre nicidecum de top / Sunt sponsorizate de regimul Boc”, a fost unul dintre mesajele afișate de fanii lui CFR Cluj în timpul derby-ului cu U Cluj.

”Pentru noi, Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean și promovarea în prima ligă, iar din perspectiva noastră, vom aloca resursele financiare permise de lege și de buget astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv. Și mulțumesc domnului Radu Constantea pentru că a preluat din nou conducerea după ce a apărut demisia fostului președinte al Consiliului de Administrației și și-a asumat conducerea într-un moment greu și a pus-o pe linia de plutire”, spunea Emil Boc în luna ianuarie.

Apoi și ”domnul” Constanțea îi mulțumește că-l ține în pita banului nemuncit (cel puțin după performanțele care există, dar lipsesc cu desăvârșire) de atâția ani.