Rautacisme

EXPLICAȚII ÎN DIRECT: Horia Șulea, despre importanța nocturnei de 93.000 EURO în combaterea COVID-19: „Da' ce legătură are criza cu… ? N-am avut nici un caz de corona”

După cum ați aflat deja, satul Florești, supranumit și „dormitorul” Clujului, face concurență serioasă în materie de investiții chiar și municipiului Cluj-Napoca. Dacă în oraș, edilul Boc este pregătit să dea în folosință prima stradă diferită, realizată de firma de casă smart a primăriei, ei bine, satul Florești s-a ales cu o faimoasă investiție de 93.000 EURO pe timp de corona criză: o frumusețe de nocturnă, care va lumina și încălzi inimile tuturor sătenilor din Florești, atunci când li se taie curentul. Mai mult chiar, întrucât această știre a investiției absolut necesare a făcut înconjurul țării, primarul de Florești, domnul Horia Șulea, a fost invitat să ofere mai multe detalii în direct, prin telefon, în cadrul unei emisiuni de televiziune la un post național.

CITEȘTE ȘIPrimarul Șulea din Florești cumpără o nocturnă de 93.000 de euro de la un afacerist obișnuit cu mita

„Daaa… eu cred că nu i un act de anormalitate. Eu zic că i un act care face parte din normalitatea dezvoltării unei comunități. (…).

Și știți de ce? Pentru că eu sunt un om care am făcut sport de performanță. Deci știu ce-nseamnă sportul pentru viața și sănătatea publică”, a dezvăluit în direct primarul celui mai mare sat din România, dar și cu cea mai încărcată arteră, pe ruta Florești-Cluj, mai abitir chiar decât București-Otopeni. 

Întrebat de moderator dacă nocturna luxoasă, în valoare de doar 93.000 EURO, a fost achiziționată în timpul crizei, adică a stării de urgență în care Guvernul liberal-militar a permis suspendarea licitațiilor pentru achiziții de interes public, primarul satului Florești a răspuns, dar tot printr-o întrebare:

„Da’ ce legătură are criza cu… ?”, s-a arătat deranjat primarul floreștean. 

Întrucât Horia Șulea a desfășurat toate realizările mărețe din satul Florești, unul dintre moderatori a recunoscut chiar că și-ar fi dorit o locuință în cel mai mare sat din România, dar…

„Am vrut și eu să-mi iau o casă acolo, dar nu-mi permit”.

Dar, nu e prea târziu, întrucât după cum recunoaște primarul floreștean, satul a fost ferit de pandemia care face ravagii în țară, dar și în orașul apropiat, Cluj-Napoca.

„N-am avut nici un caz de corona”, a ținut să lămurească situația Horia Șulea.  

Deci, nu e criză, man.

De bună seamă, acest succes se datorează nocturnei luxoase și noului gazon, iluminat luciferic acum de ultima achiziție, de doar 93.000 EURO, cea mai sigură armă împotriva pandemiei….

continuarea dialogului poate fi urmărit în secvența video alăturată

sursa video: b1tv.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *