Politica

EXCLUSIV Patriciu Achimaș, fruntașul PSD Cluj pe listele pentru Camera Deputaților

ERATĂ: Candidatul pe poziția 1 la Camera Deputaților este Patriciu Achimaș. Cu toate că Abrudan era în cărți, în ultimul moment s-a stabilit ca lista să fie deschisă de către managerul Spitalului Oncologic Cluj-Napoca. 

 

 

Patrițiu Abrudan, fost arbitru și actual director regional al Băncii Transilvania este candidatul de pe poziția 1 a listelor PSD Cluj pentru Camera Deputaților. Decizia s-a luat în scurt timp, iar după orele 17 se vor publica listele complete. 

Despre Patrițiu Abrudan se știe că a fost audiat de DIICOT Cluj, pentru că a fost vicepreședinte al Camerei Centrale a arbitrilor în dosarul lui Iuliu Mureșan de la CFR Cluj. 

Din 2016, moment în care a fost audiat, și până în prezent, anchetatorii nu au formulat acuzații oficiale pe numele lui Patrițiu. 

Într-un interviu acordat celor de la EBS Radio, Patrițiu vorbește despre disprețul față de compromisuri: 

„Eu am fost și sunt un incomod. Nu mă voi schimba. Nu am ajuns la 65 de ani că am trișat. Eu mi-am văzut de treaba mea și pe linie de serviciu și pe linie de sport. Și nu o să fac concesii niciodată la neregulă. Nu o să o accept. Că mă elimină toată lumea, să mă elimine. Nu contează. Din punctul meu de vedere cine nu respectă regula are o problemă cu mine. Cine își vede de treaba lui și respectă regula are problema numai cum o gestionează în continuare, ca să promoveze…”, a spus Patrițiu Abrudan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *