Rautacisme

COVID de la Antonia? Panoul electronic de informare din Gheorgheni, atacat de viruși

Panoul electronic de informare pentru cetățeni, amplasat chiar în una dintre cele mai pretențioase zone din municipiu, Bulevardul Nicolae Titulescu, a fost confirmat pozitiv cu Covid informatic. Fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte, cetățenii pot urmări cum în văzul lumii, până și cea mai digitalizată, inovativă și smart administrație din România, a cedat presiunilor informatice covidiene. De bună seamă, cei care suferă din cauza lipsei de transparență și informare, sunt chiar clujenii. 

în mod firesc, panoul informativ oferea informații despre numărul de contact de la Primărie ce putea fi apelat de cetățeni, informații privind reclamațiile adresate de clujeni etc. 

De bună seamă, în contextul pandemic actual, panoul electronic s-ar fi dovedit cu adevărat util pentru informarea cetățenilor în privința situației epidemiologice din Cluj: numărul de infectări, necesitatea respectării măsurilor de siguranță, trecerea unităților de învățământ dintr-un scenariu într-altul, ori chiar și date privind incidența numărului de infectări la mia de locuitori  

Au trecut deja câteva săptămâni de când panoul electronic de pe Bdul Nicolae Titulescu afișează date eronate sau, mai bine spus, dezinformează prin datele indescifrabile afișate pe ecran. 

Este o dovadă clară a faptului că Antonia, singurul funcționar care mai făcea treabă prin administrația Boc – un funcționar veritabil și sârguincios, care soluționa sute și sute de mii de proceduri pe zi, dar și solicitări din partea clujenilor, a fost confirmată pozitiv cu Sars-Cov-19 informatic. 

Astfel, de la declanșarea pandemiei, nu doar angajați din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au fost diagnosticați cu Covid-19, ci și funcționarul virtual Antonia a fost grav afectată, fiind virusată informatic. 

Drept urmare, informațiile afișate pe ecranul electronic din Bdul Nicolae Titulescu sunt codificate, semn că infecția suferită de funcționarul virtual Antonia, unicul angajat merituos din administrația locală, a fost bine ascunsă de reprezentanții Primăriei. 

Întrucât în ultima perioadă municipiul Cluj-Napoca este infestat de un miros pestilențial cauzat de gunoaiele de la Pata Rât, aspect ocultat de administrația Boc cu nonșalanță, este foarte probabil ca Antonia să-și revină cu greu în urma infecției informatice cu virusul nemilos, situație agravată și de duhoarea deșeurilor de la Pata Rât. 

După cum vă puteți da seama, cauza pentru care Antonia s-a virusat, iar ca urmare panoul electronic de pe Bulevardul Nicolae Titulescu dezinformează prin afișarea unor mesaje indescrifrabile zi-lumină, a constat în nerespectarea măsurilor de protecție: spălarea pe mâni și dezinfecția robotizată, păstrarea distanței în Primărie și, desigur, purtarea îndelungată a aceleiași măști.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *