Anchete

EXCLUSIV / Alin Tișe, presedintele Consiliului Judetean Cluj, si-a schimbat numele!

Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj, a schimbat multe lucruri in viata sa in ultimul an. Dupa divortul de Camelia Tise, presedintele CJ Cluj a inceput o noua relatie cu o femeie misterioasa care i-a daruit un copil, femeie care, spun cei din anturajul politicianului, l-a schimbat total. Tise este astazi opusul politicianului care era acum cativa ani: nu se mai comporta isteric, si-a reglat conturile cu adversarii traditionali (vezi cazul Ciceo), comunica deschis cu presa, iar din punct de vedere politic, este mai solid ca niciodata: in fapt, Tise este portdrapelul organizatiei PNL Cluj in lupta cu Ludovic Orban, nemultumit ca Clujul nu este respectat in partid la nivel national, desi Orban da drept exemplu de bune practici tot ce se intampla in administratia judeteana si locala din Cluj.

Dar Tise a mai operat o subtila schimbare. S-a schimbat si numele din buletin, mai precis a renuntat la prenumele „Paunel”, pe care adversarii politici il foloseau in trecut ironic la adresa actualului presedinte al Consiliului Judetean Cluj. 

Intr-una dintre dispute, acum 6 ani, cand Mihai Seplecan, si el fost presedinte al CJ Cluj, i-a luat in deradere prenumele, Alin Tise i-a dat o replica dura lui Seplecan pe care l-a acuzat de ipocrizie, spunand ca nu ii e rusine de prenumele Paunel si ca, cel putin, nu si-a schimbat ca Seplecan numele de familie, care era de origine maghiara.

Iata ce scria acum 6 ani Alin Tise pe pagina sa de Facebook:

”Nemernicilor interlopi care mi-au jignit și atacat soția și familia. Care au trecut în sfera personală cu atacurile, dincolo de politică. Jeguri politice analfabete. Seplecan născut Szeplekan și-a schimbat numele. Nu și-a asumat nici numele dat de părinți cum fac toți oamenii normali. Oare de ce? Eu sunt Alin Paunel Tise și mi l-am asumat. Păunel Matei era tatăl meu, D-zeu să-l odihnească! În zona de unde era el, erau multe nume din acestea: Păunel, Viorel, Zamfirel, Florinel etc. Este rău sa fii maghiar sau să ai nume maghiar?! Szeplekan și-a schimbat numele în Seplecan. Ne este rușine de rușinea lor!”, a scris acum 6 ani Alin Tișe.

 

Schimbare discreta de semnatura in actele administrative

 

Putini sunt cei ce au observat acest lucru, ca din actele oficiale semnate de actualul presedinte al Consiliului Judetean, semnate pana deunazi cu Alin Paunel Tise, a disparut prenumele Paunel. 

Cea mai simpla metoda de a verifica veridicitatea informatiei a fost sa il intrebam chiar pe Alin Tise care a confirmat informatia noastra.

 

„Este o optiune personala, asa am considerat ca e mai bine eu si familia mea. Sunt Alin Tise de acum in toate actele de identitate si ca semnatura in actele administrative”, a tinut sa precizeze Alin Tise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *