Eveniment

VIDEO – Un bărbat s-a aruncat de la un etaj al Parkingului Mărăști

Un bărbat a murit după ce s-ar fi aruncat din parkingul Mărăști de pe strada Dorobanților.

ISU Cluj a confirmat faptul că o persoană a căzut de la înălțime. Medicii ar fi încercat să îl resusciteze, dar din păcate bărbatul a decedat.

Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD ca urmare a căderii de la înălțime a unei persoane, de pe un imobil situat pe strada Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei  12.50, iar pompierii au început masajul cardiac extern pentru bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, imediat ce au ajuns la locul evenimentului. Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața.

În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițistii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști.

O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.
În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *