Justitie

Eugen Cecan, șeful DRDP Cluj, acuzat că mituiește martorii din dosarul său de DELAPIDARE

Scris de 748

Un lucru e cert, dincolo de partidele politice care ajung la guvernare, o serie de oameni rămân de neclintit în ciuda dosarelor penale, a suspiciunilor de corupție ori a trecutului dubios. O parte din aceste criterii pare să le îndeplinească șeful DRDP Cluj Eugen Cecan, cel care a fost trimis în judecată pentru delapidare. Dosarul se află pe rolul instanțelor clujene, în prima etapă de judecată, după ce s-a ”plimbat” de la judecătorie la tribunal și curte pe motive de competență. Culmea, dacă într-o lume normală Eugen Cecan era zubrat din DRDP Cluj, la noi se pare că apar dezvăluri despre cum omul profită de funcția pe care ÎNCĂ o deține pentru a „da șpagă martorilor din dosar”.

Desigur că în dosarul de delapidare unde Cecan este trimis în judecată pentru că a folosit utilajele și angajații din subordine pentru probleme personale și lucrări în beneficiu propriu, martorii sunt angajați ai DRDP Cluj. 

Alin Mihăiță Goga, fost director al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în cadrul căreia funcționează DRDP Cluj, lansează acuzații demne de cercetările DNA Cluj. Asta dacă mai avem un DNA Cluj respectabil. Goga susține că Eugen Cecan a găsit o metodă de recompensă/șpagă mascată pentru martorii din dosarul cu delapidarea și pentru familiile acestora.

„Deși în jurul lui e o ditamai furtuna “perfectă”, deși presa URLĂ la propriu despre aranjamentele penale pe care le face Eugen Cecan, acesta își aranjează “apele” netulburat! Acum, continuă operațiunea de “mituire” a martorilor din procesul penal…
Aceste aspecte, DE MITUIRE A MARTORILOR, s-au întamplat după data de 06.11.20219 de când Eugen Cecan asigură conducerea DRDP Cluj, iar Biroul Integritate din CNAIR se poate AUTOSESIZA asupra următoarelor aspecte:
– a procedat la majorarea salarială a martorilor din dosarul penal, la nicioluna de la instalarea în funcție (decembrie 2019); Exemple: Aneta Vișan, Hăganu Emil, Mateaș Loghin, Crișan Ioan, Bun Mircea Georgel, Vălean Mircea Dan;
– a procedat la intimidarea altor martori prin intermediul unor delegări;
– a renunțat la cercetarea disciplinară a angajatului Loghin Mateaș, martorîn dosarul penal.

În cazul domnului Mateaș Loghin, Șef sectie Baia Mare se demarase cercetarea disciplinară pentru neîndeplinirea unor atribuții specifice, iar cercetarea disciplinaracare nu s-a mai finalizat la presiunea lui Eugen Cecan. În cazul martorului Crișan Ioan, Șef Secție Zalău, actualmente pensionar, Eugen, un băiat fin, a procedat la angajarea ginerelui acestuia, domnul Mocean Cosmin, pe postul de controlor trafic.
MÂINE, IOGEN ARE PROCES LA JUDECĂTORIA CLUJ-NAPOCA, IAR ȘOFERUL E PRINCIPALUL MARTOR AL ACUZĂRII…IA GÂNDIȚI-VĂ VOI, DUPĂ SELECTAREA SOȚIEI, CAM CE DECLARAȚII VA DA ACESTA ȘI ÎN FAVOAREA CUI?!”, declară fostul director al CNAIR. 

Goga prezintă și două documente care probează ipoteza sa: 

Iată și dovada că soțul Danielei Costea a fost audiat în calitate de martor în dosarul penal al lui Cecan: ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  ”Numele meu e Pupu mic și v-am dat un Pupu mare, alături de Maestrul meu de Promisiuni electorale”
 • Acum 4 hours Justitie
  POZIȚIA CRINULUI. Întrebat dacă DNA se va sesiza în afacerea mașinilor BMW cumpărate de Poliție de la prietenul lui Klaus Iohannis, șeful DNA ne anunță că: ”Este posibil orice”
 • Acum 6 hours Jos palaria
  În Cluj-Napoca au fost montate 5 defibrilatoare în spații publice
 • Acum 7 hours Din oras
  OSĂ fie bine: Nu este gata ”lucrătura” de pe Kogălniceanu, dar s-a pornit șantierul de pe Universității. Studenții se vor parașuta la cursuri. Clujenii vin în Centru cu metroul
 • Acum 7 hours Politica
  Ministrul Muncii, Marius Budăi: ”Trebuie și vor fi majorate pensiile de la 1 ianuarie”
 • Acum 9 hours Editorial
  Un infractor nu recunoaște infracțiunea când se știe apărat de o gașcă de inși de același fel cu el
 • Acum 9 hours PubliNews
  ROMÂNIA: PE PODIUM LA CAMPIONATUL EUROPEAN
 • Acum 10 hours Sanatate
  Cluj: Vaccinare gratuită împotriva gripei. Cine sunt beneficiarii
 • Acum 11 hours Eveniment
  În zonele cu mai multe accidente se va plăti un RCA mai scump. Județul Cluj este pe locul trei la accidente în prima jumătate a anului 2022
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cerb a fost lovit cu mașina în Bonțida. Șoferul a ajuns la spital, animalul a murit
 • Acum 24 hours Eveniment
  Polițiștii au tras focuri de armă într-o localitate din Cluj, după ce un tânăr i-a tras un pumn în față unuia dintre ei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  FELICITĂRI BOC pentru o asemenea lucrare de ”dorel” cu diplomă! Pe unde se mai duc riveranii la serviciu, la cumpărături, la școală, pe unde vine Ambulanța?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE