Din oras

Emil Boc uită că e primar şi că timpul lui e la dispoziţia cetăţeanului care nu trebuie să liciteze să stea de vorbă cu el. Dar Ziar de Cluj adună bani, poate, în sfârşit, are „onoarea” de a-l lua la întrebări

Asociația ”Căsuța Bucuriei” organizează spectacolul caritabil ”Dăruieşte cu bucurie” în data de 6 decembrie de la ora 18 la Casino Parcul Central din Cluj-Napoca. În cadrul spectacolului va avea loc o licitatie, iar cei care doresc pot licita sume de bani pentru:

  • Discuţie liberă de 15 minute cu primarul Emil Boc, consemnează Cluj24.ro.

Ziar de Cluj şi NCN, care de mai bine de 7 ani încearcă să dea de primarul Emil Boc şi să aibă o discuţie liberă cu acesta, pe o serie de teme privitoare la oraş şi proiectele care OSĂ se materializeze cândva, strânge bani pentru a participa la licitaţie. Plus că ne bucurăm să dăm banii aceştia pentru a ajuta copiii şi tinerii pe care Asociaţia organizatoare îi are în grijă.

Deşi, subliniem, Emil Boc este primar de imediat două decenii – timpul său, în afară de momentele în care este în sânul familiei, nu îi aparţine pentru a-l licita. Înţelegem exerciţiul de imagine, dar e de un provincialism feroce.