Din oras

De ce a fugit manelistul Culita Sterp de la locul accidentului facut la Cluj-Napoca azi dimineata?

Un accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, cu două mașini implicate, anunță ISU Cluj.

„Protagonistul” accidentului este Culita Sterp, un manelist „celebru” din noua generatie de pseudo-artisti ai Romaniei.

Ce nu s-a relatat in presa e faptul ca Sterp numai ca a intrat pe rosu in intersectie, dar a si uschit-o de la locul accidentului, fiind „reperat” mai apoi de cei de la Politia Locala si dus la probe. In limuzina manelistului s-ar fi gasit un plic suspect si, potrivit unei surse din Politia Locala, Sterp parea sa fi consumat alcool.

Manelistul nu e la primul accident cu masina, are o serie intreaga de „evenimente” in trecutul recent.

UPDATE: În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

În cazul manelistului de 30 de ani, Vuliţă Sterp, care a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior de polițiști, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier.

  • „După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, transmite Poliția română.