In vizor

Emil Boc se contrazice cu Primăria și cu panoul de șantier în privința datei de finalizare a parkingului Hașdeu. Adevărul e dincolo de noi

În privința datei de finalizare a parkingului Hașdeu, primarul Emil Boc se contrazice cu Primăria Cluj-Napoca și cu panoul de șantier, care conține date din autorizația de construire eliberată de Primăria Cluj-Napoca. Practic, Primăria își dă cu stângul în dreptul, adevărul fiind dincolo de noi, ca în Dosarele X.

Până la urmă, oricum termenul de finalizare va fi atunci când va vrea constructorul, așa că nici nu mai contează ce spun diversele instanțe ale municipalității, ori panoul de șantier.

Să vedem cât de ”smart” e la Cluj:

În data de 9 decembrie, Primăria Cluj-Napoca anunța pe site-ul propriu:

„Noul parking, situat pe strada Păstorului nr. 67-69 va avea o capacitate de 320 de locuri de parcare. Termenul de finalizare este 14 decembrie 2020, stadiul actual al lucrărilor fiind de 96%.

Structura cuprinde un nivel de subsol, 2 niveluri de demisol, parter, 3 etaje supraterane și terasă.

Din totalul de 320 locuri de parcare, 6 locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 10 sunt pentru mașini electrice, 4 locuri pentru motociclete/mopede iar alte 11 locuri sunt pentru biciclete.

Suprafața construită: 1488,40 mp.”

Să reținem: Primăria condusă de Emil Boc a anunțat că termenul de finalizare este 14 decembrie 2020.

Într-o intervenție radiofonică, Emil Boc a declarat în 16 decembrie:

„Acuma se finalizează parkingul din Hașdeu, pe care îl vom termina până la urmă, chiar dacă termenul este astăzi de finalizare, dar mai au câteva lucruri de făcut, dar puțin, cam 98% din parking este finalizat.”

Să reținem: primarul Emil Boc a declarat că termenul de finalizare este 16 decembrie 2020.

Numai că termenul de finalizare nu era „astăzi”, după cum a declarat Emil Boc în 16 decembrie 2020,  ci „alaltăieri”, în 14 decembrie 2020, potrivit informațiilor de pe site-ul Primăriei.

Panoul de pe șantier complică și mai mult lucrurile. Potrivit datelor inscripționate pe acesta, în baza autorizației de construire nr. 369/ 26/03.2019, emisă de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, termenul de execuție a lucrărilor, prevăzut în autorizație, este de 36 de luni. Data începerii execuției lucrărilor: 28.03.2019. Data finalizării lucrărilor: 25.03.2022.

Să reținem: potrivit panoului de pe șantier, data finalizării lucrărilor este 25 martie 2022. Adică, pentru un an și 3 luni! Adică, departe de „acum”-ul lui Emil Boc și de „14 decembrie 2020”-ul de pe site-ul Primăriei.

Încurcate sunt căile municipalității clujene!

Citiți și:

Inaugurarea electorală a parkingului Hașdeu a fost ratată, însă, după un deceniu, parkingul chiar există!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *