Afacerea zilei

Elvsoft devine Hosterion

Compania clujeană Elvsoft a trecut printr-un proces de rebranding total, iar de astăzi funcționează sub numele Hosterion.

Clienții Hosterion au fost anunțați de schimbare chiar de catre fondatorul Elvsoft, Adrian Andreiaș.

„În urmă cu 12 ani am fondat Elvsoft. La acel moment, în 2004, aveam deja peste 5 ani experiență ca programator C++ și planul meu era să facem același lucru: dezvoltare software. Astfel se explică SOFT din elvSOFT. Încă de la înființare am vrut să ne adresăm pieței internaționale, nu doar clienților din România. Și de aici nevoia de a deține un domeniu .com.

Chiar dacă acum există peste 1500 de extensii de nume de domenii internet (pe atunci erau probabil câteva sute), domeniul .com rămâne rege pentru companiile internaționale.

Oricine a încercat să găsească un nume original cu domeniu .com disponibil știe cât e de dificil. După multe încercări am ajuns și în zona mitologică: elf, cu pluralul englezesc “elves”. Și astfel s-a născut Elvsoft și elvsoft.com.

Sunt mulți ani de când nu mai oferim servicii de software development și ne concentrăm exclusiv pe servicii de web hosting și nume de domenii internet. (facem software în continuare, dar intern, pentru a automatiza serviciile noastre de hosting)”, precizeaza Adrian Andreias.

A durat ceva până când echipa Elvsoft si-a facut curaj să porneasca cu un nou nume. Insa incepând de astăzi, 1 noiembrie 2016, se numesc oficial Hosterion.

Denumirea Hosterion a fost aleasa deoarece reflectă specializarea pe servicii de hosting și e mult mai ușor de pronunțat.

Hosterion SRL nu este o firmă nou înființată. Este aceeași firmă, înființată în 2004. A fost schimbat doar numele firmei în Registrul Comerțului. Codul fiscal, numărul de înregistrare în registrul comerțului, adresa, asociații, conducerea, angajații, toate au ramas la fel.

Schimbarea denumirii firmei și a site-ului – la https://hosterion.ro – marchează intrarea într-o nouă etapă. Urmează lansarea de noi servicii și perfecționare a serviciilor actuale, precum și lansarea brandului internațional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *