In vizor

Elevii de la o școală din Cluj învață într-o sală de clasă cu excremente pe pereți

Aproape 30 de elevi din Dej sunt nevoiți să învețe în condiții improprii după ce tavanul clasei lor a fost afectat de furtună. Nimeni nu a făcut nimic să-i ajute.

La fix o săptămână de la furtuna care a făcut ravagii din Dej, o sală de clasă aparținând Școlii Gimnaziale Avram Iancu Dej se prezintă într-un hal fără de hal. Bucăți din acoperiș au fost luate de vijelia de duminică, iar apa s-a scurs prin tavan, inclusiv pe lângă neon, și a ajuns în sala în care învață 28 de elevi din clasa a III-a D, scrie dej24.ro.

Apa care se scurge pe pereți este amestecată cu excremente de porumbei, așa că mirosul este îngrozitor.  Din aceste motiv, orele se desfășoară cu geamul deschis.

Părinții copiilor sunt revoltați și nu pot înțelege cum, la o săptămână de la furtună, nimeni nu a făcut nimic să-i ajute. De-abia astăzi, elevii au fost mutați (provizoriu) în sala de sport.

”Nu se poate așa ceva, o parte dintre copilași deja au răcit. Este îngrozitor, cum să îți lași copilul la școală în aceste condiții? Pereții miros puternic de la infiltrații, cum să își desfășoare orele?!”, spune unul dintre părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *