Rautacisme

Echipa-șoc de „presiune” la imobiliarii clujeni: Dohotaru hărțuiește până pricep iepele imobiliarilor, Lespuc încasează reclama de la imobiliari

În aceste zile, activistul Dohotaru, fost deputat rămas fără coledgi și fără mandat, a găsit o nouă temă pentru a reveni în atenția publică: drumul pietruit și blocurile de lângă pădurea Hoia.

Unde era însă Dohotaru când se făceau blocurile de lângă Polus, de peste drum de bazinele cu apa?

Dacă Dohotaru e sincer preocupat și îngrijorat de blocurile care se fac în buza pădurii, de ce nu l-a … preocupat grija și pentru blocurile construite în buza Muzeului Apei, primul și singurul muzeu de acest fel din România?

Cel mai probabil, pseudo-activistul Dohotaru e de fapt agentul de presiune al pseudo-jurnalistului Lespuc, ca să își facă rost amândoi de bani de publicitate.

Ionel Lespuc are deja reclamă în Media9 de la dezvoltatori imobiliari: ăia au înțeles mesajul și dau reclamă, iar Lespuc și Dohotaru tac.

Dohotaru e noul Elek Levente. E noua protecție urbanistică a Clujului, pe modelul: plătești sau îți blochez proiectul autorizat de administrație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *