Din oras

Răspuns în BĂTAIE DE JOC al angajaților din Primăria Cluj-Napoca: primesc 10 sesizări despre o stradă, dar ei susțin că nu știu despre ce stradă e vorba

Scris de 331

Mai mulți clujeni au crezut că dacă vor sesiza pe platforma Primăriei MyCluj starea foarte proastă a străzii pe care locuiește, cineva îi va băga în seamă și se vor căuta soluții pentru a face strada practicabilă. Însă au primit un răspuns halucinant: angajații Primăriei susțin că din sesizări nu se înțelege despre ce stradă e vorba, asta chiar dacă au specificat foarte clar strada Bicaz. 

„Exemplu de răspuns (nefavorabil -da cu verde) a primăriei noastre!!! Nu că nu ar scrie la descriere despre ce stradă este vorba!!! Nu că nu ar mai fi cel puțin 10 sesizări, doar de luna asta, toate semnalizând aceeași problemă, cum că strada BICAZ e aproape impracticabilă pentru orice tip de mașina!!! Ei săracii nu își dau seama despre ce stradă e vorba! Să vă lamuresc. E vorba despre strada BICAZ, din cartierul / zona Borhanci, din Municipiul (reședința de județ, pentru o mai precisă identificare) Cluj-Napoca, județul Cluj, ROMÂNIA. Anul 2021, luna martie, ziua 18”, sesizează un clujean.

Clujenii care locuiesc pe strada Bicaz din cartierul Borhanci sunt extrem de nemulțumiți deoarece zilnic își distrug mașinile în zecile de gropi pe care nu mai pot să le ocolească. 

Cam cât tupeu aveți să spuneți că sesizările nu au fost făcute pentru strada BICAZ? Ce urmează să spuneți? Că strada nu există? Trebuie să chemăm televiziunea ca să filmeze craterele de pe strada asta ca să ne credeți? Ne rupem mașinile în fiecare zi ca să ajungem acasă. În fiecare zi e o aventură să urcăm pe strada asta. Și voi aveți tupeul să dați astfel de răspunsuri? Este inaceptabil!

Înca o zi, încă un drum pe strada Bicaz, încă 4-5 lovituri încasate de mașina mea. De ce nu primim vreun răspuns zecilor de sesizări făcute până acum? În curând îmi duc mașina în service, să duc la primărie factura pe care o primesc pentru decont?

Strada BICAZ (Borhanci) este într-o stare deplorabilă: neasfaltată, plină de gropi, noroi. Practic, este aproape inaccesibilă pentru orice tip de autovehicul. S-au făcut nenumarate reclamații cu privire la această stradă, dar se pare ca toate sunt ignorate. Cum este posibil așa ceva? Ce ar trebui să mai facem ca această stradă să fie asfaltată? Vă rog frumos să răspundeți la această reclamație. Și vă mai rog frumos ca răspunsul să nu fie că nu sunteți capabili să găsiți strada pe harta.

Acestea sunt doar câteva ditre zecile de sesizări care vizează toate strada Bicaz, acea stradă din cartierul Borhanci pe care angajații din Primărie nu sunt capabili să o găsească. Probabil că e greu pentru ei să găsească străzi care nu se află în centrul orașului, dar și clujenii care stau la periferie merită aceeași atenție și respect, nu doar un răspuns în bătaie de joc.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 2 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 2 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 3 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 4 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 4 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 6 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 7 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 8 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 9 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 10 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE