Rautacisme

E fain pentru cine vinde „bombe” la Cluj! 48 000 de euro un demisol „clasic” în Mărăști

Cu toate că în Cluj-Napoca avem cele mai scumpe apartamente din țară, ele nu sunt deloc cele mai primitoare. Ba, chiar dimpotrivă! Pentru prețuri exorbitante, putem cumpăra adevărate cotețe, care necesită ample lucrări de renovare, pentru a putea fi locuite.

Ceea ce pare a fi un demisol „bombă” (pare, fiindcă în anunț nici măcar nu se precizează!), se vinde cu 48 000 de euro în plină pandemie, numai fiindcă proprietatea se află în Mărăști, cartier scump din fainul Cluj!

„Impakt Imobiliare Elite va propune spre vanzare un apartement cu 2 camere in cartierul Marasti potrivit pentru investitie!

Proprietatea are o suprafata utila de 49 mp compartimentata in dormitor, camera+bucatarie, baie, hol,camara alimente.

Finisajele de care aceasta dispune sunt clasice, are geamuri termopan si necesita renovare

Zona in care se afla imobilul este foarte apropae de Centru si aproape de magazine si alte puncte de interes.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de afisate”, este anunțul postat pe compariimobiliare.ro, care prezintă „apartementul” drept numai bun pentru investiție, în sensul că, după cumpărare, veți avea ce investi în el!

Ce primiți la Cluj pentru aproape 1000 de euro/mp?

Un demisol cu pereții pe jumătate vopsiți, pe jumătate spoiți, cu o podea care nu se înțelege efectiv din imagini cum e „finisată”, cu toate că anunțul precizează că ar fi vorba despre finisaje „clasice”:

O cameră la gri, nefinisată:

Dar cu scaun și cu masă „de birou”:

O bucătărie spațioasă, care necesită mici „renovări”:

Și baia, în care puteți face un duș rece numai la figurat:

În ciuda ofertelor deloc atractive și a prețurilor prohibitive, Clujul fain, ca brand, vinde chiar și acum, în pandemie!

La Cluj, în decembrie 2020 s-au vândut mult mai multe imobile față de luna decembrie a anului 2019 – 5247 versus 2364. Și în întregul interval ianuarie-decembrie, în 2020 tranzacțiile au crescut față de aceeași perioadă a anului 2019 – 36 764 imobile vândute vs. 29 818.

Fiindcă proprietățile încă se tranzacționează foarte bine, proprietarii nu își dau interesul să crească calitativ „marfa”. Așa că se vând ca pâinea caldă „bombe” la prețuri „bombă”. E fain la Cluj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *