Din oras

După Untold, toți cocalarii au impresia că pot petrece în miez de noapte, în centrul orașului! Îi cunoști pe nesimțiți? Haide să-i facem celebri!

Cu toate că Untold s-a terminat, spre disperarea riveranilor din zona Cluj Arena, dinspre stadion continuă să se audă muzichii infernale, în plină noapte. De această dată, muzica venea dinspre restaurantul de fițe „Fragment”, petrecăreții de pe Splaiul Independenței rămânând probabil cu ideea că pot să își facă de cap cu legea după bunul-plac, pe modelul discotecii ilegale numite Untold.

Ieri seară, la ora 23:01, vecinii deranjați de zgomotele puternice au sunat la 112, iar la ora 23:10, la Secția 4 din Mănăștur. La ora 23:38 au apărut și polițiștii care, până la urmă, au reușit să facă liniște.

Nesimțirea celor care petreceau în această locație a fost maximă pentru că ei aveau boxele scoase afară din local, o bătaie de joc și o sfidare la adresa locuitorilor din această zonă, care, încă cheauni de cap după nopțile la rând nedormite cu ocazia Untold, au fost obligați și de această dată să audă ce bine se distrează niște cocalari de vază, care aveau chiar și covor roșu pe scări.

Pe pagina oficială de Facebook, restaurantul Fragment anunța, în 11 august: ”It has been a beautiful year so far here at Fragment. Our entire team is taking a long deserved vacation so we’re closed until August 26. See you on the 27th!”  Așadar, din moment ce, conform acestui anunț, restaurantul, ieri, 26 august, era încă închis pentru publicul larg, înseamnă că ce s-a întâmplat a fost un fel de ”private party”.

Ziar de Cluj vă invita vineri la vânătoare de nesimțire – acum vă invită la vânătoare de nesimțiți! Dacă știți cine se chefuia în localul de fițe „Fragment” vineri noaptea, scrieți-ne pe adresa de mail sesizari@ziardecluj.ro, să îi facem celebri pe acești nesimțiți, după cum merită!

Foto: Facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *