De cartier

După blocuri între case, la Cluj apar și hoteluri între case

Un nou hotel, cu spații comerciale la parter și cu regim de înălțime de două etaje plus un etaj retras ar putea fi realizat pe strada Aurel Suciu din cartierul Mărăști. Terenul este în suprafata de 260,00 mp, iar pentru realizarea acestei investiții, proiectantul propune desființarea unui imobil aflat în proprietate privată și realizarea unui nou obiectiv cu funcțiuni turistice: aparthotel.  

Comisia de Urbanism (CTATU) din cadrul Primăriei Cluj-Napoca va supune dezbaterii aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) construire imobil mixt, după desfiintare cladire existenta. 

Aici se propune realizarea unui imobil mixt – spatiu comercial (tertiar) si functiuni de turism – hotel de apartamente cu regim final de inaltime Stp+P+2E+R, realizare acces auto, racorduri si bransamente la utilitati.

Beneficiarul proiectului este Roman Mirela, iar documentația a fost întocmită de SC Conproex Construct SRL. 

Amplasamentul este situat in intravilanul localitatii Cluj-Napoca, judetul Cluj, pe strada Aurel Suciu. Terenul in suprafata de 260,00 mp, este situat pe strada Aurel Suciu și este proprietatea beneficiarului. Pe terenul studiat se afla o locuinta familiala, cu regim de inaltime P, compusa din: 2 camere, bucatarie, baie, camara de alimente, antreu, urcare in pod.

Regimul tehnic

– spatii cu caracter rezidential de tip periferic, dezvoltat pe un parcelar cu cladiri de factura modesta, situate in lungul unor strazi care, odata cu dezvoltarea orasului au devenit atractive pentru locarea unei game largi de activitati, se arată în documentația depusă spre dezbatere în Comisia de urbanism.

Caracterul Zonei 

Zona este construita.

Conform intentiilor generale zona prezinta interes pentru constructii de imobile mixte cu regim de inaltime parter cu doua sau trei nivele.

Functiunea dominanta a cladirilor din zona: locuinte.

Accesul auto si pietonal se va realiza din strada Aurel Suciu (strada Aurel Suciu este asfaltata (profil transversal 8,00m si doua trotuare a cate 2.10/2,50m).

Destinatia propusa

 – spatiu comercial (tertiar) la parter si hotel – apartament la etajele superioare

 – numarul de apartamente (apart hotel) propuse – 3

– numarul locurilor de parcare auto din incinta propuse/rezultate – 2 (NECESAR LOCURI PARCARE=30% x 3 nr. camere = 1 loc, 1 loc spatiu comercial).

Planul Urbanistic de Detaliu pentru realizare imobil mixt str Aurel Suciu urmează să intre în dezbaterea Comisie de Urbanism în sedința din 19 martie 2021. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *