In vizor

Dragos poate invinge cancerul. Banii pentru operatia din Germania s-au strans in doar o saptamana

Solidaritatea nemaiintalnita de care au dat dovada sute de romani a facut posibil un lucru la care initiatorii campaniei de ajutorare a tanarului elev Dragos Iftimie nu ar fi indraznit nici sa viseze: acela de a aduna banii de tratament ai lui Dragos in mai putin de o saptamana.

“Dragii nostri, anuntam oficial inchisa campania de donatii pentru tratamentul lui Dragos. Suma care s-a adunat prin generozitatea voastra este, in acest moment, suficienta pentru a acoperi tratamentul din Germania, cheltuielile de insotire si cele de intretinere pe perioada tratamentului. Din acest moment, nu se mai pot face donatii in conturile asociatiei A.R.T.E., iar cei care vor sa mai ajute familia lui Dragos o vor face in nume personal, luand legatura direct cu dansii. Campania noastra de sustinere pentru Dragos va continua cu actiunile care ii sunt dedicate. Finalul campaniei umanitare va avea loc odata cu ultimul eveniment programat, dar blogul campaniei si pagina de mesaje de pe Facebook vor ramane active, pentru a putea urmari cu totii ce se intampla mai departe cu Dragos. Va multumim din suflet ca ati facut posibil tratamentul lui Dragos, ca ati raspuns cu atata sensibilitate si generozitate apelului nostru”, au scris colegii si prietenii baiatului pe pagina de Facebook “Alaturi de Dragos”.

In contul sau si in cele al Asociatiei A.R.T.E. se stransesera, pana ieri, 34.000 de euro. Tratamentul cu protoni din Germania este conditionat, acum, de un singur lucru: stabilizarea dimensiunilor tumorei.

„Ceea ce stiu, deocamdata, este ca Dragos va trebui sa mai faca cel putin inca o sedinta de chimioterapie, programata la 29 de zile de la data ultimei sedinte, de la Cluj, pentru a fi pregatit de interventia in Germania. Din decembrie, tumora s-a marit si a avut tendinte de ramificare, de aceea este necesar ca ea sa fie adusa la dimensiunile corecte, inainte sa se poata interveni cu protoni. Dragos nu are multi asi in maneca, asa ca interventia in Germania trebuie facuta corect si exact la momentul oportun”, spune Doru Castaian, profesorul baiatului.  

Mai multe despre Dragos Eftimie, baiatul care sufera de cancer de 10 ani, AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *