Rautacisme

Dragi alesi locali, sunteti niste ipocriti

In timp ce consilierii locali sunt ocupati sa-si faca selfie-uri si sa duca lupte inutile de orgolii in forul local, cea mai veche asociatie din oras ce lupta pentru apararea drepturilor persoanelor cu handicap este pe cale sa ramana fara spatiu. Asta pentru ca Primaria o scoate in strada fara sa-i ofere o alternativa, pe motiv ca „nu mai sunt spatii”.

Daca stati prost cu memoria, dragi consilieri, Ziar de Cluj vrea sa va aduca aminte ca CNSRL Fratia, Blocul National Sindical, Cartel Alfa, Uniunea Judeteana a Sindicatelor Democratice si Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie inchiriaza, in cladirea de pe Bulevardul Eroilor numarul 16, peste 800 de metri patrati. Chiria platita e o suma derizorie care se invarte in jurul a 50 de bani pe metru patrat pe luna, in plin centrul orasului! Unii nu au orar pentru relatii cu publicul si tin sediile inchise zile la rand, in timp ce alte spatii, cedate pentru diverse activitati, nu au mai fost deschise de luni bune.

Am mai vrea, dragi politicieni, sa va aducem aminte ca pe strada Eroilor nr. 2 isi desfasoara activitatea, de ani buni, principalele formatiuni politice clujene din care faceti parte. Suma totala pe care o platesc lunar cele sase partide pe o suprafata de 833.16 metri patrati nu depaseste chiria unei locuinte sociale in regim ANL!

Pentru spatiul de 99.46 mp PSD achita la bugetul municipalitatii exorbitanta suma de 60.90 lei, in timp ce PNL plateste 77,45 lei pentru un spatiu de 120,44 mp aflat la parterul cladirii.

Poate aceste informatii o sa va faca sa va ganditi de doua ori inainte de a scoate in strada zeci de copii cu handicap.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *