Sport

Dragan Petricevic: „Revin și îi cer domnului Vasu achitarea premierilor pentru TOȚI sportivii Universității, nu numai pentru baschetbaliste!”

Emisiunea de aseară de la NCN, moderată de Răzvan Dumitrescu, a avut ca subiect felul în care Ovidiu Vasu gestionează destinele clubului Universitatea, mai ales că Liviu Alexa, managerul secției de baschet feminin, proaspătă vicecampioană națională, i-a cerut demisia lui Vasu pentru lipsă de transparență financiară și lipsă de performanță sportivă.

În direct cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu a intrat Carmen Amariei, legenda handbalului românesc, care a declarat:

„Pe mine și pe Luminița Huțupan, Ovidiu Vasu ne-a tratat ca pe niște cârpe!”

În cadrul emisiunii, Liviu Alexa a prezentat date concrete despre banii cheltuiți de Ovidiu Vasu în raportul de execuție bugetară pe 2016, arătând că Ovidiu Vasu a reușit să aducă la Club mai puțin de 5000 de euro sponsorizări pe tot anul, în timp ce el, Liviu Alexa, a adus, în ultimul sezon, pentru baschetul feminin, peste 300 000 de euro. 

Dar, cea mai emoționantă declarație a serii a făcut-o titratul antrenor Dragan Petricevic, care, în intervenția sa telefonică, a spus:

„În cursul zilei, am dat o declarație în care i-am cerut domnului Vasu, în mod public, să achite cele 15 premieri restante, care sunt rezultatul a 15 victorii muncite de fetele Universității. Însă m-am gândit că și mai corect este ca domnul Vasu să achite nu numai baschetbalistelor, ci tuturor sportivilor Universității, tot ce li se datorează de către Club și de domnul Vasu. Sportivii Universității merită în mod egal și deplin să fie respectați, să le fie respectată performanța și munca pe care o depun pentru Simbolul cu «S».”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *