Sport

Dragan Petricevic: „Revin și îi cer domnului Vasu achitarea premierilor pentru TOȚI sportivii Universității, nu numai pentru baschetbaliste!”

Scris de 620

Emisiunea de aseară de la NCN, moderată de Răzvan Dumitrescu, a avut ca subiect felul în care Ovidiu Vasu gestionează destinele clubului Universitatea, mai ales că Liviu Alexa, managerul secției de baschet feminin, proaspătă vicecampioană națională, i-a cerut demisia lui Vasu pentru lipsă de transparență financiară și lipsă de performanță sportivă.

În direct cu jurnalistul Răzvan Dumitrescu a intrat Carmen Amariei, legenda handbalului românesc, care a declarat:

„Pe mine și pe Luminița Huțupan, Ovidiu Vasu ne-a tratat ca pe niște cârpe!”

În cadrul emisiunii, Liviu Alexa a prezentat date concrete despre banii cheltuiți de Ovidiu Vasu în raportul de execuție bugetară pe 2016, arătând că Ovidiu Vasu a reușit să aducă la Club mai puțin de 5000 de euro sponsorizări pe tot anul, în timp ce el, Liviu Alexa, a adus, în ultimul sezon, pentru baschetul feminin, peste 300 000 de euro. 

Dar, cea mai emoționantă declarație a serii a făcut-o titratul antrenor Dragan Petricevic, care, în intervenția sa telefonică, a spus:

„În cursul zilei, am dat o declarație în care i-am cerut domnului Vasu, în mod public, să achite cele 15 premieri restante, care sunt rezultatul a 15 victorii muncite de fetele Universității. Însă m-am gândit că și mai corect este ca domnul Vasu să achite nu numai baschetbalistelor, ci tuturor sportivilor Universității, tot ce li se datorează de către Club și de domnul Vasu. Sportivii Universității merită în mod egal și deplin să fie respectați, să le fie respectată performanța și munca pe care o depun pentru Simbolul cu «S».”

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 2 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 5 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 5 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 7 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 7 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 8 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 9 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 10 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE