Sport

DEMISIE-SOC! "Competenta" lui Vasu il alunga pe directorul sportiv Cosmin Salajan, sufletul echipei de handbal feminin a Universitatii! In iarna, Cantor de la rugby a plecat si el vazand cu ochii!

Unul dintre cei mai sufletisti sustinatori ai Universitatii, directorul sportiv al sectiei de handbal feminin al CS „U”, condus de Ovidiu Vasu, si-a anuntat astazi la amiaza pe Facebook demisia printr-un anunt plin de semnificatii.

” Adio! Dar rămân cu tine !

2016-2017 – locul 10
2015-2016 – locul 10
2014-2105 – locul 10
2013-2104 – locul 4
2012-2103 – locul 3
2011-2012 – locul 2
2010-2011 – locul 2
2009-2010 – locul 2
2008-2009 – locul 10
2007-2008 – locul 6
2006-2007 – locul 3

Cam acestea sunt locurile ocupate de echipa de handbal feminin a Universității Cluj in cei 11 ani de când am avut o funcție oficială in cadrul echipei, 11 ani încununați cu medalii, participări in Champions League, finala Cupei Challenge. Victorii frumoase dar și înfrângeri dureroase, o lupta continua….
Însă a venit momentul sa spun STOP!
A fost o perioada frumoasa in care am întâlnit și cunoscut multă lume, am învățat multe. Mi-am făcut dușmani dar și prieteni. Totul ce îmi ramane sa spun este sa urez bafta echipei Universității Cluj, formatie pe care o voi urmări și încuraja din calitate de simplu suporter. (…)

Doresc sa mulțumesc tuturor persoanelor cu care am colaborat in cadrul echipei de handbal feminin a Universității Cluj, sponsori, antrenori, jucătoare, kinetoterapeuți, personal administrativ, reprezentanți ai federatiei romane de handbal, a federatiei europene și nu in ultimul rând suporterilor Universității Cluj și ai handbalului românesc. 

Numai „U”!

P.S. Nu voi raspunde o perioada la nimeni din fenomenul sportiv. Va rog sa ma înțelegeți…”, a scris Salajan.

Asa cum arata si performantele sale sportive, enumerate in mesaj, Cosmin Salajan a fost un munte de energie mai ales intre 2010-2014, fiind artizanul unor performante frumoase pentru U handbal feminin. Surse din CS „U” ne-au spus ca performantele slabe din ultimii 3 ani au fost consecinta faptului ca Ovidiu Vasu a intrat in coliziune cu Salajan, devenind tot mai distant fata de nevoile echipei. De remarcat si scandalul imens din iarna cand Vasu le-a alungat de la echipa pe legendele handbalului romanesc Carmen Amariei si Luminita Hutupan.

Evenimentul a fost anticipat vineri de Liviu Alexa, care a catalogat situatia de la handbal feminin drept „o bomba cu ceas” care, s-a dovedit astazi, a explodat cum nu se poate mai trist prin plecarea unuia dintre cei mai muncitori manageri din CS „U”.

In fapt, Alexa i-a cerut lui Vasu vineri demisia pentru lipsa de transparenta financiara si lipsa performantelor sportive.

 

Bogdan Cantor de la Rugby a parasit corabia U in iarna

 

CS „U” nu a avut prea multi entuziasti in istoria sa care sa se bata pentru sporturile ce compun clubul si care, mai important, sa aduca si bani. Cosmin Salajan a fost unul dintre ei. Dar mai e un clujean care s-a batut pentru sectia de rugby masculin: Bogdan Cantor. In ciuda eforturilor sale, Cantor, pe care nu il da curajul afara din casa sa isi asume ce stie despre Vasu, tot din cauza lipsei de sustinere a lui Vasu a plecat. Evenimentul ce a avut loc exact la inceputul anului a fost tinut sub tacere de club si de presa.

In acest moment, singurii oameni care stiu sa aduca bani pentru Universitatea si sa se ocupe profesionist de sectiile lor sunt Sorin Gadola, pentru baschet feminin, dar ignorat de Vasu, si Liviu Alexa, de la baschet feminin, pe care Vasu il face „prost” dupa ce Alexa a adus prima performanta adevarata din ultimii 14 ani la club: medalia de argint a Ligii Nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *