FOTOGRAFILA

Dovezi zilnice de NESIMŢIRE la Poliţia locală Cluj-Napoca. Excelenţa Ta, Emil Boc, Maestre, roagă-l pe pensionarul de lux Marcel Bonţidean să-şi educe angajaţii!

Legea e lege pentru toţi cu excepţia celor chemaţi să o aplice şi care ar trebui să dea primii exemplu privind respectarea acesteia. Slujbaşii Poliţiei locale Cluj-Napoca sunt exceptaţi de la aplicarea legii şi asta, după cum vă explicam doar ieri, cu COMPLICITATEA fârtaţilor în uniformă de la Secţia 5 Poliţie Cluj-Napoca care, prin modul incorect în care au acţionat, au dat apă la moara nesimţirii „bonţidenilor locali”.

CITEŞTE: VÂNĂTORI DE NESIMŢIRE: Cu complicitatea poliţiştilor de la Secţia 5 Cluj-Napoca, “bonţidenii locali” parchează cum vor muşchii lor, abuziv, sub geamurile Dispeceratului Poliţiei locale Cluj-Napoca!

După cum se vede şi din filmuleţul proaspăt făcut, doar azi nu-i ieri, dar NESIMŢIREA, DISPREŢUL FAŢĂ DE CETĂŢEANUL DE RÂND, DISPREŢUL FAŢĂ DE LEGE, tronează pe aceleaşi locuri pe care se parchează abuziv în faţa Dispeceratului Poliţiei locale Cluj-Napoca.

Emile, băi, primare ales şi răs-ales, educă-ţi angajaţii. Şi aşa iau o şapcă de bani – majoritatea pe degeaba.

Rezolvă cumva situaţia. Hai că e loc să faci şi tu un abuz şi să desfiinţezi interdicţia de parcare, să intre şi nesimţiţii tăi în legalitate. Şi nu mai dau exemplu despre cum să te urinezi pe lege.

Să poată să se ducă cu fruntea sus să fluture chitanţierele şi procesele verbale prin faţa nesimţiţilor de cetăţeni care parchează ilegal, cu o roată pe bordură, sau cu un minut expirat la plata parcării. Căcaturi din acestea cu care se ocupă ei de minim 4000 de lei pe lună ad labam, atunci când nu hăituiesc băbuţe şi moşi că vând leurdă pe stradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *