Politica

Ninoninoo! Dragos Damian, CEO Terapia, ar candida la primarie din partea PSD, dar nu mai e Ghita Simon sa ii propuna

Scris de 193

Site-uri care mai de care mai obscure informau până de curând cum că sub nici o formă, PSD Cluj nu va avea un candidat la Primăria Cluj-Napoca în persoana lui Dragoș Damian, CEO Terapia. Pentru ca alte publicații din aceeași categorie să susțină acum contrariul. Oricum ar fi, până la urmă, la propunerea așa-zisului coordonator Ghiță Șimon, Dragoș Damian s-ar afla în cărți pentru candidatura la funcția de primar din partea PSD Cluj, baiul însă e altul. Ghiță Șimon nu prea mai poate coordona mare lucru, de când interimatul organizației a fost preluat de către Alexandru Cordoș. 

Revenind, după cum semnalează știridecluj.ro, la începutul lui iulie 2020, întrebat dacă ar candida la funcția de primar al Clujului, din partea PSD, după cum ar fi anunțat fostul așa-zis coordonator al PSD Cluj, Gheorghe Șimon, într-o întâlnire cu primarii PSD, Dragoș Damian a spus că „nu vreau să candidez și nu știu de ce mă întrebați pe mine așa ceva.

Eu nu am dorința de a candida la Primăria Cluj-Napoca. Am foarte multe proiecte în derulare. Mulțumesc mai multor partide politice care s-au gândit la mine, sunt onorat, dar am foarte multe proiecte la care lucrez și cred că pot ajuta Clujul mult mai bine de pe poziția pe care o am, decât de pe o altă poziție unde nu am pregătire”, ar fi declarat Dragoș Damian. 

Acum, însă, Damian susține o poziție ceva mai categorică, din care înțelegem că inițial, acesta nu făcuse decât să-și râdă nițeluș de cei care-l „intervievau”.

„Am primit o ofertă din partea PSD, când la conducerea partidului era domnul Gheorghe Șimon, și am fost extrem de încântat.

Am cântărit bine și l-am rugat pe domnul președinte să facă un sondaj, pentru că nu știu dacă sunt omul potrivit. Clujenii poate că mă cunosc, dar nu din postura de primar. În măsura în care un sondaj relevă că aș avea o șansă, aș fi interesat. Am mai spus în presă, nu cred în mutările acestea de pe o funcție pe alta. Durează ani de zile să crești un manager bun, un administrator bun, un politician bun. Însă cântăresc opțiunea. În mod normal nu m-ar interesa, dar dacă se dovedește că clujenii vor un om de afaceri independent, da, desigur”, a spus Damian, conform media9.ro.

În rest, exact cum vă spuneam: Dragoș Damian ar candida la primărie din partea PSD, dar nu mai e Ghita Simon să îi propună.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 6 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 19 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 21 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 23 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]