Din oras

Domnule Tise, iesiti din globul de cristal ca va inecati de la atat fum de trabuc si respirati realitatile cu care se confrunta CETATENII!

Pedelistii penelizati ai Clujului, domnii Alin Tise si Emil Boc, s-au intrecut in ultimii 16 ani in promisiuni triste despre investitiile in Sanatate, le-am auzit pe toate de la dumnealor, spitale regionale, monobloc, pluribloc, si alte dume de marketing politic. Nu s-a facut NIMIC esential, spitalele clujene sunt muci cu carne, SCUJ a scapat de dracu’ Susca si a dat de o toanta, judetul Bistrita-Nasaud a ajuns sa rusineze Clujul prin infrastructura medicala pe care si-a facut-o foarte rapid in ultimii ani, unde, cu CAP, nu cu dume politice, s-au investit peste 100 de milioane de euro in cladiri, dar, mai ales, in dotari de ultima generatie.

Nu exista saptamana in care mailurile ziaristilor clujeni sa nu fie bombardate cu spam-ul jenant al Consiliului Judetean Cluj, cu mailuri penibile si terne in care suntem anuntati ca domnul Tise a mai facut nu stiu ce, si inca nu stiu ce, cand, de fapt, domnul Tise e foarte departe de capitolul Realizari, si foarte la zi cu capitolul Povesti cu Pesti.

Sastisit de atatea milioane de euro cat a facut prin chirie cinstita, preocupat mai mult sa calatoreasca la meciurile CFR Cluj si sa dea clujenilor lectii de civism fotbalistic, domnul Tise se crede un soi de CEO de judet care nu mai trebuie sa munceasca prea mult pentru mandatul primit de la cetateni, ci trebuie sa emita pareri schopenhauriene despre lume si viata.

Domnule Tise, unde sunt zilele de inceput ale acestui mandat cand ne ziceati ca vom vedea un alt Alin Tise si o alta administratie judeteana?

Desigur, domnul Tise a evoluat emotional in ultimii ani si, acum, de cand isi bea prosecco-ul cu „sefii Clujului” – gen Rus, Dancu, etc – a invatat de la ei si sa il doara in cot de presa sau de opinia publica (minus cand un intreg stadion Uist ii da mumu).

Daca de presa nu ii mai pasa de multa vreme, macar de cetateni sa ii pese.

De aia si indraznim sa il deranjam pe domnul presedinte Tise cu urmatorul strigat de disperare al unei mame, CLUJEANCA, sa nu mai zica domnul Tise ca judetul vindeca prea multe „vinituri”.

Palma pe obrazul domnului Tise vine insa de la Peditel – ADEVARATUL serviciu de sfaturi medicale telefonice, caci Alopedi e o labuta trista facuta din orgoliu de domnul Tise pe sistemul CFR-U Cluj. Adica de ce sa sustina CJ Cluj Peditel, care e o minunatie de proiect, cu experienta si standarde, de ce sa nu faca EL serviciul LUI medical, ce drecu?

Iar PEDITEL i-a tras-o domnului Tise macar la nivel public:

 

Greu de realizat insa aceste audiente, draga Peditel. Spitalul de copii e condus de un mitocan tampit pe numele sau Cornel Aldea, un incuiat penibil si incompetent, iar la domnul Alin Tise nu ajunge decat domnul Nelutu Varga, eventual cu o invitatie la un meci la CFR, caci, altfel, domnul Tise nu prea mai ajunge pe la birou!

La inchiderea editiei, va lasam in compania ultimului fonfleu administrativ si mediatic al domnului Tise, e proaspat, primit pe 28 noiembrie.

Asteptam emailuri cu urmatoarele „realizari:

  • ca s-a primit proiectul cu stampila de la Palatul Victoria
  • ca domnul Tise a verificat daca proiectul a ajuns intact