Din oras

Cum sa castige U Cluj la Petrolu’ cand Tescan, Gorcea si Fernandes au rupt barul de la crasma Caro cu doua zile inainte de meci si Ispas a „durmit” beat cu capul pe ruleta in cazino?

Un oras de idioti, asta suntem. Credem ca U trebuie sa renasca, credem ca e avantajat CFR in ciuda istoriei U, si ne trezim cu din astea:

Acuma, stiti cat il ard eu pe Boc de aproape 20 de ani, dar poza de mai sus e oarecum scuzabila, el e primarul orasului, trebuie sa faca poze si cu CFR, si cu U Cluj, fiindca asa e normal.

Dar la U Cluj, Boc are o responsabilitate mai mare, in afara de aia ca aloca tone de bani publici pe salariile unor jucatori BETIVI si nesimtiti: aia de a face ca U Cluj sa nu mai retrogradeze niciodata din prima liga.

Un oras de idioti, asta suntem. Pe bune, nu are sens sa va suparati, ma includ si eu in categorie.

Zeci de mii de clujeni au sustinut echipa in seria celor 3 meciuri „sensibile”, toti s-au straduit sa arate ca sunt ALATURI de U, cu sufletul si cash-ul, cu cantul si sustinerea.

Stiti cat i-a interesat pe jucatorii Universitatii asta? Cat o gaura mare de cur de hamster. Care e mica. Tot asa i-a interesat si pe ei, adica putin.

Nici nu ma asteptam ca U sa nu castige la Petrolul, dar mi-am zis, asa, ca iubitor de fotbal, bai, un egal tot scot, e imposibil sa nu.

Si a venit pleasca: 2 la zero, meci de un penibil monstruos, in care idiotii de jucatori de la U au luat golurile in prelungirile primei reprize si in prelungirile celei de a doua. Ca in filmele cu CRETINI.

A doua zi, vine domnul antrenor Neagoe si zice public:

Acuma eu nu stiu daca domnul antrenor Neagoe e idiot sau se preface, nu stiu daca stia sau nu ce o sa va arat eu, dar pentru chestia de mai jos, eu as curata serios lotul de alcoolisti si cartofori.

Pentru ca, cu doua zile inainte de meci, cine credeti ca mi se rupea in alcoale in crasma Caro?

Dragos Tescan, Andrei Gorcea si Ely Fernandes. Ia uitati niste poze doveditoare, ca sa vedem cu totii cum au pregatit ei meciul cu Petrolul, cat de stresati sunt ei, de fapt, ca U Cluj e la retrogradare, cat de mult ii intereseaza pe ei ca fanii U isi dau sufletul in frig pentru ei.

 

 

Pai, cand se mai intalneste galeria cu jucatorii de la U, despre asta sa discute, nu despre floricele pe campii.

Mai vreti una?

Stiti ca Alexa e ziarist de investigatii cu 25 de ani de meserie si surse. Cine credeti ca facea nani MORT DE BEAT cu capul pe ruleta electronica intr-un cazino dintr-un mall clujean la SASE DIMINEATA, joia trecuta, de 1 Decembrie, Ziua Romaniei, FIX cu o zi inainte de meciul cu Petrolul? Tovarasul Denis Ispas, care a sarbatorit „altfel” ziua nationala: grohaind bat cu capu’ pe ruleta.

Felicitari tuturor! Mandri ca sunteti U? Raspundeti, domnilor jucatori!

Da, voi sunteti U, numai la salarii si privilegii din bani publici, pe spatele clujenilor si sponsorilor. In rest, sunteti NU!