Editorial

Domnule Boc, dati-o afara pe Oana Buzatu! E vinovata de curaj!

Dezvaluirea facuta de ziarul online Stiri de Cluj acum cateva saptamani despre abuzurile inginerului Valer Suciu, seful sindicatului Civitas, a expus pentru prima oara in ultimii ani abuzurile care se fac in Primaria Cluj-Napoca de anumiti functionari ce capuseaza institutia.

Angajatii Primariei, membri in sindicat, s-au revoltat si i-au cerut lui Valer Suciu sa nu mai cheltuie bani pe chefuri de 8 Martie, ci sa primeasca echivalentul in bani al „parangheliei”, avand in vedere starea materiala precara cu care cei mai multi dintre acesti functionari se confrunta.

Lasi si indecisi, functionarii ar fi lasat-o moale daca o colega de-a lor, Oana Buzatu (dupa casatorie, Muresan), purtatorul de cuvant al Primariei, nu ar fi initiat o actiune de protest concretizata printr-o lista de semnaturi.

Acum cateva saptamani, Valer Suciu chiar a amenintat-o pe Oana Muresan cu represalii. Crezand ca presiunea evenimentului s-a risipit, Suciu a trecut ieri la fapte, adresandu-i lui Emil Boc solicitarea de a o demite pe Oana Muresan pentru „abuz in serviciu”. Agramatul Valer Suciu, cu scoala facuta la strung, sustine ca masura demiterii purtatorului de cuvant se impune, Oana Buzatu Muresan facandu-se vinovata de „savarsirea fara precedent a unui atac direct la bunele relatii care exista intre conducerea sindicatului si conducerea institutiei”.

Aflat sub influenta binefacatoare a ipocriziei, Suciu crede ca actiunea salariatei Oana Muresan Buzatu este de boicotare a contractului colectiv de munca, sustinand schizofrenic faptul ca „”sarbatorirea zilei femeii (n.r. – cu f mic) este o obligatie contractuala a conducerii sindicatului fata de toti salariatii primariei”.

Suntem foarte curiosi, dar foarte curiosi, ce va decide Emil Boc, primarul Clujului, in privinta acestei solicitari.

Domnule Boc, treziti-va! Faceti curat in casa! Scapati de leprele comunistoide din Primaria asta ce s-a transformat intr-o cloaca a lipsei de morala, a santajului, a abuzurilor si a coruptiei!

 

PS: In atentia lasilor de la Primarie! Dragi functionari, iertati-ma ca va fac lasi! Dar asta sunteti! De 3 saptamani, nu am vazut nicio revolta in Primarie, nu v-am vazut continuand protestul! Nu deveniti niste carpe, desfaceti de la gatul vostru lantul abuzurilor! Mergeti la Primar, obligati-l sa faca ordine! Nu vrea? Scrieti-mi mie! Confidentialitatea este asigurata! V-o garantez! Folositi acest email scrie@ziardecluj.ro , scrieti-mi pe mail de acasa, nu din primarie! Sau dati-mi sms la 0720 00 88 88.

Sustineti-o pe Oana!

Scoateti din primarie raul, trageti perdeaua de pe rahatul mirositor din institutie!

Astept informatii de la voi!

Astept sa aveti curaj!

 

Liviu Alexa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *