Anchete

Domnul Alin Tise il evalueaza pe domnul David Ciceo in sedinta de CJ, dar ordinea de zi e confidentiala, ca sa nu afle porcii de ziaristi

Scris de 3511

Mandatul exemplar de presedinte al Consiliului Judetean Cluj al domnului Alin Tise continua nestingherit. Nu conteaza ca domnul David Ciceo a luat un pumn in freza de la judecatori in aceasta saptamana si a ramas cu vila luata spaga putin confiscata, nu conteaza ca Regia Autonoma Aeroportul International Avram Iancu s-a umplut de pile de partid si de neamuri si ca Ciceo actioneaza discretionar, tot ce conteaza e sa continue mermeleala asta penibila in care Tise se preface ca e implicat.

Un exemplu concret de ciocaneala administrativa va avea loc luni la ora 11, cand e sedinta ordinara a Consiliului Judetean. In mod normal, ar trebui ca ordinea de zi sa fie publica, dar, ce sa vezi, marele presedinte al CJ, domnul Alin Tise nu are chef de transparenta,dar stati linistiti ca le-am aflat noi.

Exista doua puncte sensibile pe ordinea de zi privind R.A. Aeroportul:

7. aprobarea situatiilor financiare anuale 31.12.22 – e publicat bilantul integral

11. evaluarea administratorilor Aeroportului

Vedeti bine, contribuabili dumneavoastra, Ciceo nu are chef de scandal si i-a ordonat superiorului sau, pe care il desfida, ca lucrurile sa se intample smooth, ca sa il citam pe Michael Jackson.

Chiar asa, nenea domnule Tise, cum il veti evalua pe domnul David Ciceo luni? Veti tine cont de mica mumu din aceasta saptamana? Legitimati un sef spagar in fruntea regiei DETINUTE de CJ Cluj?

Domnule Tise, sa nu uitati sa ne raspundeti public cum vedeti dumneavoastra ciordeala de 30 000 de euro plus TVA data pe consultanta de tip curpapir de 100 de pagini facuta de avocatul neica nimeni Bucerzan.

Si, cand il evaluati pe Majestatea Sa, David Ciceo, zis si Jupanul, zis si patronul aeroportului, sa il intrebati cum mortisorii ma-sii de treaba angajatul aeroportului, Constantin Stanica, isi parcheaza nestingherit avionul privat PERSONAL, incurcand parcarea avioanelor deservite de companiile aeriene, mai ales ca nu achita niciun fel de taxe de parcare sau pentru serviciile necesare deservirii avionului. Ca de unde are bani un simplu angajat al aeroportului de avion privat nu mai are sens sa intrebam.

 

Ah, scuze, de fapt stim de unde are bani: sotioara lui, Roxana Stanica, prin firma ATAPI, are inchiriat salonul de business din aeroport. De peste 10 ani. Nenea Tise, in afara de incompatibilitate, stiti cati bani a facut familia Stanica in ultimii 10 ani, PROFIT CURAT: 2 milioane de euro. Pfuuu, mama, pai e misto, bre, la aeroport!

De asemenea, cand faceti evaluarea, domnule Tise, va rugam sa cereti date concrete despre cate sticle de vin bea pe zi varul directorului general, tovarasul Horatiu Harangus, impreuna cu tovarasul David Ciceo, care are zero expertiza in securitate aeroportuara. Sigur, nu-i trebe la nimic, ca expertiza lui e sa va urmareasca pe dumneavoastra, domnule Tise. La propriu.

In continuare, domnule Tise, imi face deosebita placere sa mai rasfoiesc din amintirile mele, deosebit de vii, despre ciordeala furturilor de balast din timpul lucrarilor de la aeroport. Aveti mai jos evolutia vizuala a furturilor, sper sa va faca placere mica mea contributie.

Autor la vedere NEPSIS SRL, in realitate Napoca Constructii, cu ajutorul Garzii de mediu, a consiliului judetean, a Agentiei de resurse minerale, a Apelor Romane care au “securizat” gainariile facute In curtea CJ Cluj.
Afectate de furturi sunt circa 250 ha, inclusiv de sub viitoarea pista de 3500 m!
Politia romana si procurorii clujeni au primit sesizari si se fac ca lucreaza. De exemplu, un anume parchet a demarat ancheta acum vreo 10 ani pentru furturile din aeroport dar cineva a oprit-o.
Ia uitati, domnule Tise, din 2003 pana azi, ce fain va reamintesc cum s-a furat!

Si strada Elicei…

 

Mai jos, fotografie de pa fostul site SCC Napoca.

Practic, si-au fotografiat “crimele” si victimele.
Munti de gunoaie ingropate pana in panza freatica.
4 ha apartinand statului Roman distruse IREMEDIABIL doar ca sa fure balastul de sub el.

Stimate domnule Tise, ce v-am propus eu ar fi cu adevarat ordinea de zi. Somn usor in continuare, domnule Tise.

PS: Ba, useristilor, nu va e jena sa fiti foci in Consiliul Judetean?ULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Politica
  ARUNCAREA ÎN DERIZORIU A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI: Examenele orale de la Bacalaureat se echivalează cu notele din timpul liceului – prevede un proiect de Ordonanță de Urgență publicat de Ministerul Educației, în contextul celor mai mari proteste ale profesorilor în ultimii 18 ani
 • Acum 13 hours Justitie
  ROMÂNIA EȘUATĂ: O femeie al cărei copil de 12 ani a fost ucis la Revoluția din 1989 și-a dat foc în Poiana Brașov în semn de protest față de tergiversarea dosarului Revoluției. Poliția și procuratura au tăcut două săptămâni
 • Acum 15 hours Politica
  SOLDĂŢEL DISCIPLINAT AL PARTIDULUI: Boc îi ceartă pe profesorii greviști și ia partea puterii, care se dovedește zilnic incapabilă: ”Nu putem sacrifica aceste generații”. E, să fi fost altcineva la guvernare, ce discurs fulminant ar fi avut Maestrul!
 • Acum 15 hours PubliNews
  Educație și distracție la Iulius Mall Cluj: workshopuri pentru părinți și copii cu mentori de la școala Solis
 • Acum 16 hours Eveniment
  Ce vor solicita sindicatele din educație la Guvern: ”Îi transmitem și lui Iohannis că noi rezistăm”
 • Acum 16 hours Politica
  Președintele Iohannis ar fi avut o întâlnire ”decisivă” cu Ciucă și Ciolacu: Rotativa se face săptămâna viitoare pentru a evita criza de timp
 • Acum 16 hours Rautacisme
  Pe unde, Maestre, printre gropile de la metrou, OSĂ se facă culoar de transport public din Mănăștur până în Mărăști?
 • Acum 17 hours Rautacisme
  Emil Boc, primarul care le știe pe toate, numai administrație nu prea: De la ”Ioan Sabău nu pleacă nicăieri”, la ”felicitări noului antrenor”
 • Acum 17 hours In vizor
  Poliția Locală folosește semnalele acustice și luminoase în mod ilegal. ”Poliţia Locală încearcă din păcate să copieze Poliţia Română şi nu este de bun augur pentru că se ajunge la confuzii”
 • Acum 18 hours Eveniment
  A 12-a zi de grevă a profesorilor, nu e al 12-lea ceas și pentru Guvern și locatarul de la Cotroceni: Un nou miting de protest al profesorilor, la Guvern și la Cotroceni
 • Acum 19 hours Eveniment
  Grav accident de circulație pe DN1 E60, în Izvoru Crișului, județul Cluj. Un bărbat a rămas încarcerat, minoră consultată de echipajul SMURD
 • Acum 20 hours In vizor
  Pentru cine ar fi dispusă Ligia Deca, ministrul Educației, să facă pârnaie? Conform Legii Dialogului social, nr 367/2022, art 159. alin 2. ”Angajatorul nu poate încadra personal care să îi înlocuiască pe cei aflați în grevă”. Prin urmare, situația școlară la disciplina profesorilor aflați în grevă, NU POATE FI ÎNCHEIATĂ, decât ILEGAL
 • Acum 20 hours Din oras
  DONEAZĂ pentru Centrul Comunitar KHETANE de la Pata Rât! Împreună putem șterge pata de pe obrazul Clujului!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE