Rautacisme

Banii norvegieni fac posibil ca 158 de clujeni să fie relocați de la Pata (de obrazul lui Boc) Rât. Nu primăria clujeană. Poate vedem și noi ce a făcut municipalitatea pe banii ei în acest subiect?

Un nou proiect cu finanțare norvegiană pentru sprijinul comunității de la Pata Rât se află în ultima etapă de implementare. Bani norvegieni, nu ai lui Boc de acasă de la Răchițele, nici măcar bani din taxele și impozitele clujenilor.

Desigur, n-a fost ca în alți ani, când banii norvegienilor s-au dus pe prostii și pița…

CITEȘTE: Cine a învârtit morișca de vânturat milioane de euro pentru „reintegrarea” romilor de la Pata Rât? Unul de la Primărie, unul de la ONG, unul de la UDMR, unul de la Primărie…

Dar fiți atenți la limbajul pompos prin care se anunță ce-a mai ouat Boc pe banii și efortul atora:

Prin ”Intervenții integrate replicabile pentru locuire incluzivă și combaterea marginalizării în Zona Metropolitană Cluj” au fost achiziționate 30 locuințe în municipiul Cluj-Napoca și în apropiere, 10 în Cluj-Napoca, 17 în Florești, 2 în Apahida și 2 în Gilău. Astfel vor fi relocate 158 de persoane de la Pata Rât.

Ați 150 au fost integrați anterior, tot pe bani norvegieni, și tot prin ”intervenții”, atât ”integrate”, cât și ”replicabile”. Prilej pentru excelența Sa, Însuși El, Primarul să se cocoațe pe vârfuri și de la înălțimea statusului său să bage duma aia a lui cu: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă”.

Măiestrică, poate de sumeți mătăluță ”integrat” și ”replicabil” și din bugetul municipiului și faci ceva și pentru restul de vreo 5700 de clujeni care trăiesc cum trăiesc, marginalizați la Pata Rât. Și nu te mai împăunezi cu munca și banii altora.

Până și banii pentru dezafectarea rampei temporare de la Pata Rât, sunt bani norvegieni!

CITEȘTE: Cu 12 milioane de lei, bani norvegieni, Emil Boc realizează dezafectarea rampei temporare de la Pata Rât

Poate ne spui când ai fost ultima dată la Pata Rât? Când ai dus o pereche de pantofi, un sac cu cartofi – tu, cu alaiul de cameramani și presă de chitanțier după tine? Îți zicem noi: NICIODATĂ, în 18 ani de când ești cocoțat la cârma municipiului.

Felicitări pentru cei care chiar au muncit, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj. Și să aducă banii, și să implementeze proiectul!

Da, știm că sunt subordonați Lăudărosului.