Rautacisme

Doctorul Lucan a facut AVC. Doamne, daca esti corect…

 O veste excelenta ne-a parvenit recent si anume ca spagarul corupt Mihai Lucan, chirurgul care dijmuia vietile copiilor si oamenilor amarati, dand rinichi ilegal pretenarilor, a facut AVC. Vestea si mai buna e ca Misulica nu e bine deloc, ca se chinuie si ca recuperarea e foarte grea.
Dupa cum ati uitat, dupa arestarea lui Lucan, procurorul DIICOT din Bucuresti s-a pensionat subit ca un deseu uman ce este, iar dosarul lui Misu a fost sinucis.
Daca nu era deputatul Emanuel Ungureanu si Ziar de Cluj, nu s-ar fi intamplat nici arestarea aia, caci numai asa l-am trecut pe Lucan de la statutul de zeu clujean la un fugar bucurestean.
Doamne, Dumnezeule, tie si Maicii Sfinte, adresam fierbinte rugare, chiar daca v-ati intors fata la Lucan dupa ce a curatat prin ignoranta si spagi sute de oameni nevinovati: nu ni-l luati pe Misu! Lasati-l pe pamant sa se chinuie, sa ii curga balele si sa faca zabele, sa i se imputa trupul de la escoriatii cum ii lasa el pe pacienti sa se imputa pana nu marcau banul!
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh! Amin!
PS: Misule, daca, totusi, iti citeste cineva textul asta si il si intelegi, sa tii minte ceva: nici in Iad nu o sa ai loc, caci si in Iad au standarde!