Rautacisme

Din seria „Năstrușniciile lui Boc”, azi avem episodul în care a fost DJ – VIDEO

Scris de 685

Primarului Emil Boc îi place nespus de mult să se dea în spectacol de câte ori prinde ocazia. Chiar dacă nu există momentul potrivit pentru show, face el cumva să facă bine să nu fie rău. Cam așa s-a întâmplat în weekend când primarul urbei de cinci stele (căzătoare) a mers la un eveniment care recrează atmosfera discotecilor din anii ’80. Și nu s-a dus singur, ci cu doamna Boc. Nu a mai dansat cu soția pe umeri ca la Untold. Faza e deja fumată. A găsit altceva: a făcut pe DJ-ul. De fapt a mimat ceva la butoane, cu căștile pe urechi. 

Doar puțină popularitate nu strică niciodată. Se apropie alegerile locale din 2020 și vorba aia, omul harnic își face vara car și iarna sanie. Și toamna face pe DJ-ul, am mai spune noi.
Suntem tare curioși când va apărea domnul primar Miluț într-o trupă de black metal, vopsit pe față și cântând ori la voce ori la chitară. La voce ne-ar încânta mai mult. Pentru că, nu-i așa, trebuie câștigată popularitatea unei mase cât mai vaste de electorat, de la pensionari până la “roackeri”. 

Păcat că nu pot vota copiii de grădiniță că poate l-am fi văzut pe Emil Boc cu lopățica la groapa cu nisip.

În caz că ați uitat, vă aducem noi aminte ce a mai făcut primarul de-a lungul anilor: a cosit iarbă, a șutat mingea la o poartă de fotbal, a jucat baschet, a dansat cu soția pe umeri, la Untold, a dat cu lopata la zăpadă în centru etc. etc. Plus căzătura din emisiunea TV. 

Sursa video: Lucian Nuță FacebookULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 14 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE