Rautacisme

Din seria „Năstrușniciile lui Boc”, azi avem episodul în care a fost DJ – VIDEO

Primarului Emil Boc îi place nespus de mult să se dea în spectacol de câte ori prinde ocazia. Chiar dacă nu există momentul potrivit pentru show, face el cumva să facă bine să nu fie rău. Cam așa s-a întâmplat în weekend când primarul urbei de cinci stele (căzătoare) a mers la un eveniment care recrează atmosfera discotecilor din anii ’80. Și nu s-a dus singur, ci cu doamna Boc. Nu a mai dansat cu soția pe umeri ca la Untold. Faza e deja fumată. A găsit altceva: a făcut pe DJ-ul. De fapt a mimat ceva la butoane, cu căștile pe urechi. 

Doar puțină popularitate nu strică niciodată. Se apropie alegerile locale din 2020 și vorba aia, omul harnic își face vara car și iarna sanie. Și toamna face pe DJ-ul, am mai spune noi.
Suntem tare curioși când va apărea domnul primar Miluț într-o trupă de black metal, vopsit pe față și cântând ori la voce ori la chitară. La voce ne-ar încânta mai mult. Pentru că, nu-i așa, trebuie câștigată popularitatea unei mase cât mai vaste de electorat, de la pensionari până la „roackeri”. 

Păcat că nu pot vota copiii de grădiniță că poate l-am fi văzut pe Emil Boc cu lopățica la groapa cu nisip.

În caz că ați uitat, vă aducem noi aminte ce a mai făcut primarul de-a lungul anilor: a cosit iarbă, a șutat mingea la o poartă de fotbal, a jucat baschet, a dansat cu soția pe umeri, la Untold, a dat cu lopata la zăpadă în centru etc. etc. Plus căzătura din emisiunea TV. 

Sursa video: Lucian Nuță Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *