Din oras

VIDEO Am întrebat la CFR Cluj despre noul tren Cluj-Viena și mi s-a spus că "sunt doar zvonuri"

În timp ce compania austriacă OBB capitalizează pe sutele de știri despre noua cursă de tren Cluj-Viena, angajaţii CFR, companie parteneră pe această rută, habar n-au de existenţa ei. Doar dacă ai stat închis într-un buncăr anti-cutremur sau ai fost în comă profundă ai șanse să nu fi aflat că vom avea o nou rută feroviară din Cluj spre Viena și retur. Sau daca lucrezi la CFR Cluj.

 

Știrea prin care clujenii au aflat că pot merge la Viena cu trenul începînd cu luna decembrie a făcut repede înconjurul internetului. Compania austriacă de transport feroviar care va intra pe piaţa din România cu această rută nouă a publicat deja pe site său mai multe informaţii cu privire la orele de plecare și durata călătoriei. Însă, așa cum aveam să aflăm dintr-un reportaj cu camera ascunsă, angajaţii CFR Cluj nu știu absolut nimic despre ruta spre Viena. Luni după-amiază, am mers la ghișeul de informaţii, ca să cerem mai multe detalii despre cursa spre capitala austriacă.

 

Nu mică ne-a fost mirarea când angajata CFR Cluj de la biroul de informaţii din gara Cluj-Napoca ne-a spus ca „nu știe nimic depre această cursă” și că „informaţiile de până acum sunt doar zvonuri”.

 

Un reportaj filmat cu camera ascunsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *