Rautacisme

Deputatul Patriciu Achimaș Cadariu nu mai face parte din PSD Cluj

Să știți că titlul e adevărat, chiar dacă nu e adevărat. Spunem asta deoarece, domnul deputat Patriciu s-a transformat într-o fantomă îngâmfată care nu mai participă la evenimentele uzuale ale organizației și asta deoarece se consideră mult superior fraierilor care fac muncă politică obișnuită.

Cea mai plăcută surpriză din ultima vreme, este revigorarea organizației de tineret a PSD Cluj acolo unde câțiva tineri, conduși de Evelina Milea, reșuesc de câtăva vreme acțiuni politice și caritabile foarte mișto, ba chiar și chefuri, care sunt modalitatea cea mai bună de a închega un colectiv.

Pare o minune ce se întâmplă la TSD Cluj, devreme ce la organizația de seniori lucrurile duhnesc a prăfuială și a nemuncă.

Această atitudine pozitivă a organizației tinerilor i-a lăsat rece pe parlamentarii PSD Cluj. Nu zicem nimic de Domn’ Profesor Dîncu, că e mult prea ocupat cu deplasările la Roma, dar trebuie să spunem că este de mare rahat faptul că deputatul Achimaș Cadariu n-a participat nici măcar la un eveniment al tinerilor din ultimele luni.

Desigur ar fi fost frumos să vină în rândul tinerilor și să le explice că meritocrația în partid este o minciună, el fiind cea mai bună dovadă a acestui lucru, fiindcă și-a obținut postul, atât de deputat, cât și de ministru al Sănătății pe baza pilelor Grupului de la Cluj și fără nici un merit politic.

Apoi ar fi trebuit să le spună tinerilor de  ce intelectualul de el, reprezentând cel mai puternic județ din țară, are o viață parlamentară de 2 bani, fără inițiative politice remarcabile, așa cum impune statutul de clujean.

În fine, și dacă nu vroia să le spună toate acestea, ar fi putut măcar să meargă, să le facă cinste tinerilor cu o pizza din ditamai sălăriocul și forfetarul de deputat fantom ce este.

Să-ți fie rușine, (Dinu) Patriciu!