Rautacisme

Deputatul Patriciu Achimaș Cadariu nu mai face parte din PSD Cluj

Scris de 1652

Să știți că titlul e adevărat, chiar dacă nu e adevărat. Spunem asta deoarece, domnul deputat Patriciu s-a transformat într-o fantomă îngâmfată care nu mai participă la evenimentele uzuale ale organizației și asta deoarece se consideră mult superior fraierilor care fac muncă politică obișnuită.

Cea mai plăcută surpriză din ultima vreme, este revigorarea organizației de tineret a PSD Cluj acolo unde câțiva tineri, conduși de Evelina Milea, reșuesc de câtăva vreme acțiuni politice și caritabile foarte mișto, ba chiar și chefuri, care sunt modalitatea cea mai bună de a închega un colectiv.

Pare o minune ce se întâmplă la TSD Cluj, devreme ce la organizația de seniori lucrurile duhnesc a prăfuială și a nemuncă.

Această atitudine pozitivă a organizației tinerilor i-a lăsat rece pe parlamentarii PSD Cluj. Nu zicem nimic de Domn’ Profesor Dîncu, că e mult prea ocupat cu deplasările la Roma, dar trebuie să spunem că este de mare rahat faptul că deputatul Achimaș Cadariu n-a participat nici măcar la un eveniment al tinerilor din ultimele luni.

Desigur ar fi fost frumos să vină în rândul tinerilor și să le explice că meritocrația în partid este o minciună, el fiind cea mai bună dovadă a acestui lucru, fiindcă și-a obținut postul, atât de deputat, cât și de ministru al Sănătății pe baza pilelor Grupului de la Cluj și fără nici un merit politic.

Apoi ar fi trebuit să le spună tinerilor de  ce intelectualul de el, reprezentând cel mai puternic județ din țară, are o viață parlamentară de 2 bani, fără inițiative politice remarcabile, așa cum impune statutul de clujean.

În fine, și dacă nu vroia să le spună toate acestea, ar fi putut măcar să meargă, să le facă cinste tinerilor cu o pizza din ditamai sălăriocul și forfetarul de deputat fantom ce este.

Să-ți fie rușine, (Dinu) Patriciu!ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  SĂ DĂM CU BANUL DE PĂMÂNT: Cât de frumoase sunt inutilele garnituri de cauciuc de la baza pomilor care au umplut orașul prin contract cu atribuire directă din banul public
 • Acum 3 hours Politica
  Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari. Între timp, ministrul Apărării, se hărnicea să creeze o nouă categorie de pensionari speciali: civilii care lucrează în armată, poliție și servicii secrete se pot pensiona mult mai repede, la fel ca militarii
 • Acum 14 hours Justitie
  Elena Udrea a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute
 • Acum 15 hours Politica
  Robert Cazanciuc, PSD: A crescut de 10 ori perioada interdicției de a mai obține permis auto pentru cei care se urcă băuți, drogați sau fără carnet la volan și ucid oameni pe șosele – proiect de lege votat în Senat
 • Acum 18 hours Eveniment
  Bărbat, prins în flagrant de către polițiști în timp ce transporta 16.000 de țigări de contrabandă
 • Acum 21 hours Politica
  Președintele ASF a explicat, în plin protest în Parlament: ”Euroins și City Insurance erau Muma Pădurii!”
 • Acum 21 hours Eveniment
  ANRE a amendat Hidroelectrica cu 400.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată inclusiv pentru neemiterea la timp a facturilor
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Traiasca banii negri din economia subterana, sursa inepuizabila de crestere economica! Inflatia se va domoli doar cand banii negri din economie se vor imputina. Adica nu prea curand.
 • Acum 23 hours Din oras
  După ȘAPTE ani de reabilitare a unui turn făcut într-un an undeva prin anii 1500, municipalitatea anunță că deschiderea oficială a Turnului Pompierilor va avea loc luni, de la ora 19.00. S-a trezit Boc de la ghiontul administrat ieri de Ziar de Cluj
 • Acum 24 hours Sport
  BASCHET CU RANGA. La meciul U-BT Cluj-Napoca-CSM Oradea, un jucător a sărit la bătaie cu o rangă. S-a ales cu dosar penal. Acum zice că ”regretă”
 • Acum 24 hours Politica
  Proiect prin care şi bărbaţii pot primi tichete cadou de ziua lor – 19 noiembrie. Gabriela Firea: “Egalitatea de şanse nu este doar despre drepturile femeilor”
 • Acum 1 day Politica
  AUR, filiala Maghiară din Transilvania şi-a ales un nou preşedinte. Apă la moara extremiștilor români: ”Să reprezinte în continuare aspiraţiile de autonomie teritorială ale maghiarilor din Transilvania”
 • Acum 1 day Politica
  Sindicaliștii din sport protestează luni împotriva ministrului Eduard Novak
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE