Rautacisme

Deputatul de Cluj Sorin Moldovan își ia foarte în serios, pe Instagram, funcțiile parlamentare: „În 2014 a fost Crimeea, astăzi este Ucraina, mâine cine urmează?”

Liberalul Sorin-Dan Moldovan este un deputat de Cluj care își ia foarte în serios funcțiile de vicepreședinte al Comisiei Camerei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și de membru în Delegația Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO.

În acest sens, postările sale de pe Instagram sunt grăitoare. Deputatul clujean lucrează, în funcțiile pentru care a fost ales, cu simboluri ale armatei Statelor Unite în spate, garanții de securitate de natură a ne da un somn liniștit, chiar și în contextul geo-strategic de coșmar, cu armata Rusiei masată la granițele Ucrainei.

Sorin Moldovan dă, de asemenea, un semnal dur pe pagina sa de Instagram: „SUSȚINEM suveranitatea și integritatea teritorială a UCRAINEI”.

„În 2014 a fost Crimeea, astăzi este Ucraina, mâine cine urmează?

Împreună suntem mai puternici!”, transmite deputatul de Cluj.

Sorin Moldovan promovează, pe Instagram, nu doar integritatea teritorială a Ucrainei, ci și Serviciul Român de Informații Externe, căruia îi urează un cordial „la mulți ani!”, ca unui apropiat:

Deputatul clujean ne informează, pe Instagramul său, și că 1000 de militari americani vor spori securitatea României:

Clujenii au ales, așadar, un deputat cu o viziune largă, euroatlantică, un profesionist implicat în problemele geostrategice ale României și ale continentului european. Și nu numai!

E drept, la Cluj suntem tot fără centură, fără drumuri decente, pasaje sau poduri. Dar, dacă vin rușii, suntem apărați, tocmai prin lipsa de infrastructură! La asta au lucrat, în taină, aleșii ultimelor 3 decenii – la încetinirea unei viitoare invazii rusești. Podurile Clujului, de pildă, nici nu ar trebui dinamitate în caz de război – mâncate de infiltrații, ele s-ar prăbuși singure sub greutatea tancurilor rusești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *