In vizor

Dedicatie speciala pentru toti suparaciosii din Primarie

Unii dintre angajatii Primariei s-au simtit astazi extrem de lezati de publicarea unui articol in Ziar de Cluj, care facea referire la declaratiile lor de avere. Cei suparati considera ca, referenti fiind, sunt prea mici ca sa fie bagati in seama. Dragii de ei, functionari amarati, referenti cu salarii de 1.600 de lei, considera ca noi, ziaristii, suntem niste porci sau scroafe care nu inteleg ca dumnealor se sacrifica pe altarul bunastarii cetatenilor.

Va dati seama, dragi cititori, cum se sacrifica referentii de la urbanism si cum traiesc ei din mila sotilor? Cum isi aduc ei obolul, traind din salariile sotilor, fara sa ia spaga?

Dragi angajati ai primariei, este foarte important sa va aducem aminte ca sunteti functionari publici. Daca nu va convine ca presa sa scormoneasca prin declaratiile voastre de avere, dati-va demisia si angajati-va la privat. Caci nici noi nu suntem atat de prosti sa credem ca voi va cumparati case, cabane si masini din salariile de la stat.

Si, pentru ca tot am fost acuzati ca nu am scris de toata lumea, va facem cadou o culegere de texte despre cei mai importanti angajati ai primariei, care au declaratiile de avere miscatoare. Cei care nu se regasesc in aceste articole sunt functionarii fraieri, care chiar trudesc pentru banutul lor si care nu au niciun fel de achizitie pe foile de avere.

Lectura placuta.

LINK 1

LINK 2

LINK 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *