Uncategorized

Decizie SOCANTA a „primarului” din Floresti: Valentine’s Day numai la PERIFERIE!

Enervat pe inimioarele si ursuletii de plus ce amenintau sa sufoce in scurt timp Florestiul, Horea Sulea, cunoscut sub porecla de „primarul”, a interzis comertul de Valentine’s Day in centrul comunei!

Printr-o hotarare de Consiliu Local, comerciantii de kitch-uri vor putea sa isi vanda marfa doar la periferia Florestiului, pe trotuarul dintre cafeneaua Diesel si Vertigo. Decizia a scandalizat ONG-urile locale, care sustin ca mutarea traditionalului targ de kitchoseaguri la periferia Florestiului va duce  la pierderea traditiilor locale, prea putini fiind satenii ce se vor incumeta sa mearga atatia kilometri pentru a cumpara 5-6 inimioare persoanelor iubite.

Horea Sulea a demonstrat, insa, ca nu degeaba i se zice „primarul” si a reusit sa prelungeasca traseul Fany, de la Opera Maghiara pana la Opera Nationala, cu o statie facultativa de Valentine’s Day in fata Vertigo. Traseul ar putea ramane in forma prelungita pana dupa sarbatorile dedicate martisorului, acestea urmand si ele sa se desfasoare la marginea Florestiului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *