Din oras

David Ciceo: “Sper sa aducem compania Air France la Cluj”

Directorul Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, si-a exprimat dorinta de a aduce la Cluj compania Air France. Cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, sarbatorita printr-o receptie la Casino, a fost prezentata o alta etapa a campaniei “Fly&Share” – Bonjour la France”.

“Sper sa colaboram impreuna pentru a aduce compania Air France la Cluj. Franta este o destinatie foarte importanta pentru Aeroportul International Cluj. Anul acesta o sa depasim 1,4 milioane de pasageri, avem potential de crestere si vrem sa adaugam noi destinatii in Franta. Multumim Wizz Air, care si-a onorat promisiunile facute in 2007 si care in acest moment are patru aeronave bazate pe Cluj. In 2016 numai Wizz Air va avea peste un milion de pasageri”, a declarat, aseara, David Ciceo, directorul Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj, aseara, la receptia organizata cu ocazia Zilei Internationale a Frantei.

“Avem sansa de a avea o echipa extrem de performanta, arata profesionalism, deschidere, dar si sansa de a valorifica acest oras minunat, Capitala Ardealului. Ii multumesc domnului Ciceo pentru deschiderea pe care a avut-o, de a promova Capitala Europeana a Tineretului prin acest program si prin celelalte, si nu in ultimul rand Wizz Air”, a completat primarul Emil Boc.

Campania “Fly&Share” a fost lansata de Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj anul acesta, se desfasoara timp de mai multe luni si are ca scop dezvoltarea relatiilor internationale, prin promovarea reciproca a potentialului turistic, cutural si economic. In cadrul proiectului sunt marcate zilele nationale ale mai multor tari, iar ieri a fost marcata Ziua Nationala a Frantei, in prezenta ambasadorului Frantei in Romania, Francois Saint-Paul si al senatorului reprezentant al francezilor stabiliti in strainatate, Christophe-Andre Frassa.

Prezent a fost si Daniel de Carvalho, directorul de comunicare Wizz Air.

“Cred ca este foarte important ca Aeroportul si Compania Wizz Air sa se nasca si sa celebreze Revolutia Franceza, care a avut un impact major asupra demoratiei. De ce spun asta? Acum cativa ani, zborul era exclusivist, doar cativa oameni puteau zbura. Dar acum 11 ani Wizz Air s-a instalat atat in Cluj cat si in Europa de Est, iar acum zborul este accesibil tuturor”, a spus acesta.

Clujul are, in acest moment, trei destinatii de zbor in Franta – Paris – Beauvais de sase ori pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *