In vizor

Oriunde e sefa Steluta Racolta, mananca si ”superwoman” Diana Coman: 5 surse substantiale de venit in 2014

Nasa si fina din Consiliul Judetean Cluj merg mana in mana. Asta o arata noile declaratii de avere ale celor doua: sefa Serviciului de dezvoltare locala, Diana Coman, a incasat anul trecut 23.500 de lei de la firma consilierului Steluta Racolta si inca 15.000 de la o asociatie noua infiintata de Racolta, dezvaluie portalul clujust.ro. Mai mult, sotul Dianei Coman a primit 30.000 de lei de la aceeasi firma.

Prima noutate este ca in declaratia de avere a consilierului judetean PNL (ex-PDL), Steluta Racolta, au aparut veniturile reale, dupa ce in cea din 2014 erau trecute doua venituri anuale din salarii de doar 1.200 de lei, atat la ea, cat si la sotul ei.

Astfel, in declaratia actuala cu veniturile de anul trecut apar sume mult mai mari: peste 116.000 lei de la RSC Consulting si peste 51.000 de lei de la Asociatia Patronala a Furnizorilor de Formare profesionala din Romania. Sotul, Marius Racolta, a incasat aproape 55.000 de lei de la RSC si aproape 26.000 lei de la asociatie. Cei doi au mai castigat circa 150.000 de lei din vanzare de actiuni si dividende pe Bursa de Valori Bucuresti.

Trecand la declaratia de avere a sefei Serviciului dezvoltare locala din Consiliul Judetean, Diana Coman, observam o asemanare izbitoare cu cea a Stelutei Racolta, care i-a fost si nasa anul trecut la nunta. Astfel, in declaratia de avere a Dianei Coman apar venituri totale de aproape 38.000 de lei de la RSC Consulting si de la Asociatia Patronala a Furnizorilor de Formare profesionala din Romania. Aceste doua surse de venit se adauga la veniturile anuale de la Consiliul Judetean de peste 53.000 de lei, de la Clubul Intreprinzatorului Roman infiintat de Banca Transilvania de peste 17.000 lei  si de la societatea Avensa Consulting de 11.000 lei.

Din declaratie vedem si cat castiga sotul Dianei Coman la firma consilierului Steluta Racolta: aproape 30.000 de lei in 2014. Cei doi au primit ca dar la nunta, unde nasi au fost sotii Racolta, peste 47.000 de lei, peste 8.000 de euro si 300 de dolari.

De remarcat ca din multitudinea de venituri, mai mari sau mai mici, din declaratia de avere a Dianei Coman nu apare si cat a castigat din proiectul european ”Femeia in viziunea mass-media”, la care este manager de proiect.

Sursa: clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *