Jos palaria

Daniel David, premiat la Gala Foreign Policy

Psihologul Daniel David, seful Catedrei de Psihologie Clinica si Psihoterapie a Universitatii Babes Bolyai, a fost premiat duminica la Gala Foreign Policy.

„In data de 3 martie 2015 a avut loc In Bucuresti Gala Foreign Policy România, In care au fost nominalizati 100 de oameni si idei care misca tara in directia buna. Intre cei 100, la partea de cercetare au fost mentionati Institutul de Fizica si Inginerie Nucleara „Horia Hulubei”, toti laureatii premiilor Ad Astra editia 2014, Academia Atlantykron si o serie de alti cercetatori români remarcabili din tara si strainatate (Viviana Gradinaru, Mirel Banica, Rada Mihalcea, Dan Vodnar, Rares Urdea, Bogdan Andrei Pop, Bogdan Mursa).
Subsemnatul am fost nominalizat intre cei 100 si am primit premiul pentru cercetare/inovatie pentru (1) cercetarile legate de psihologia poporului roman si (2) activitatea de politica a stiintei”, a relatat Daniel David pe blog, unde a publicat si o sinteza a discursului sau de la Gala.

Ziar de Cluj dedica rubrica Jos Palaria astazi unuia dintre cei mai modesti si inteligenti profesori ai UBB: Daniel David.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *