FOTOGRAFILA

Dacă tot e Udrea ”parcată” la Târgșor, compania prin care construiește la Pata Rât a oferit de Black Friday o parcare ”gratuită”

Transilvania Smart City, compania la care toată lumea neagă că ar fi acționar Elena Udrea, a lansat o ofertă irezistibilă de Black Friday: Cumperi un apartament cu avans minim de 50% și primești un loc de parcare gratuit.

“De Black Friday”, tu iti cumperi casa, noi iti oferim o parcare in valoare de 9500€ cadou” –  a lansat pe pagina de Facebook această ofertă compania.

E o ofertă de ofertă să aflică o parcare costă 9500 de euro. Te întrebi la cât se ridică prețul unui apartament dacă vreo 6 mp costă 9500 de euro (1.593 de euro pe mp) – o fi fiind finisat cu marmură de la amicul Videanu, habar nu avem. Știm doar că parcarea și apartamentul, dacă vor fi fiind gata vreodată, vin la pachet cu opriveliște minunată de la muntele de gunoi al RADP Cluj-Napoca, plus roaba de putoare.

Oricum, la cum avansează lucrurile pe șantierul ”smart city” și pe unde or mai fi fiind investitorii, date fiind circumstanțele încarcerării investitorului vedetă, afacerea seamănă cu una numită ”Tower”. Care s-a lăsat cu lacrimi și cu bani pierduți, dar și cu escrocul în libertate.