FOTOGRAFILA

Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”

Scris de 1910

Priviți cu atenție fotografia de mai sus și comparați-o cu declarația Titanului din Răchițele, Emil Boc, cu privire la criticii săi (într-o lume civilizată, lui domn profesor de Constituționalism i se cerea demisia și, dacă avea bun simț, după un asemenea derapaj, și-o depunea singur):

Mai vezi câte un isteric care zice “domnule, nu e bine”. Nu e bine că nu e gata. Dacă îți construiești o casă nouă, îți mai aduci unele detalii ca să poți să stai, chiar dacă încă nu e gata. Așa și cum esplanada din fața teatrului. Trebuie să apreciem constructorul acesta că, deși lucrările trebuiau finalizate în 31 decembrie, a finalizat esplanada temporar, ca să putem organiza evenimentele de 1 Decembrie. Acesta este locul consacrat, nu se puteau organiza în alte parte evenimentele de Ziua națională. La recepție, vom cere remediere pentru toate lucrurile care nu sunt în regulă. Vedeți că nici bulevardul 21 Decembrie nu a fost încă recepționat, și în Pădurea clujenilor s-a cerut înlocuirea unor arbori. E atât de multă dezinformare, atât de mult hate, că nu știi de unde să iei o știre pozitivă”.

Vi se pare că e ceva bine făcut în lucrarea de mântuială, făcută pe repede-înainte, să poată Boc să se cațere pe patriotism de Ziua Națională a României, ceva ce se va mai remedia dacă nu stăm cu gura pe el și non-administrația lui?

Este același primar care, acuzat că și-a bătut joc de proiectul de amenajare al malurilor Someșului, suprabetonând, a scos pe gură propoziția: ”cine vrea să stea în noroi, să se ducă la munte”.

Similar cu cei care-ți spun la orice critică: ”nu-ți convine, poți să pleci”. Aceiasi idioți utili care-ți spun să te cari din propria locuință dacă te plângi că-ți bubuie geamul de la artificiile și bașii de la Untold.

Asta în loc să se plângă că autoritățile locale, în imediat 10 ani de bumpți-bumpți nu au găsit vreo soluție să limiteze zgomotul, sau să o aplice pe aceea de bun simț: să respecte legea. mai bine să te cari tu, criticul, că ei se distrează, urlă, bubuie și dansează ”tinerește” sub geamurile clujenilor, ale copiilor bolnavi, ale celor de la maxilo-facială, proaspăt operați și a altora aflați fie la odihnă, că unii mai au și serviciu, să plătească taxe și impozite din care Boc să facă cadouri amicului Buta.

Mentalitate fascisto-comunistă (nu degeaba au rădăcina comună în naționalism-socialism): convertește-te, sau mori!

Fii ca noi, sau dispari.

Cine nu e cu noi, e împotriva noastră.

dai în mine, dai în tine, dai în câmpuri și ogoare, dai în fabrici și uzine, dai în clasa muncitoare! (muncitoare cu limba și cu gura)

Șamd.

Dacă și prea mărețul Boc își permite să se cațere pe propriilei bombeuri și de la infima-i înîlțime își permite să-i definească isterici, sau să îi trimită la munte, la noroi, pe cei care-l critică, realizați cam care e educația sa de bază.

Și de ce orașul acesta nu mai are coloană vertebrală de la Caritas încoace. Untoldul banilor piramidali, continuat cu Untoldul urbanismului de cumetrie piramidal, Untoldul fake muzicii pe stick, Untoldul fake ITului (piramidal), care e un lhon mizerabil și de Untoldul fake medicinii de turism dentar.

Pe mine (Victor Lungu), își permitea șeful poliției Cluj să mă amenințe că vine cu oamenii să îmi dea foc la redacție dacă mai scriu împotriva escrocheriei Caritas. Foști profesori de-ai mei de facultate mă opreau pe stradă să îmi spună și să-mi reproșeze că din cauză că scriu eu se prabușește jocul piramidal. Nu din cauză că era o escrocherie, o schemă Ponzzi și nu avea cu ce se suține decât din prostia și naivitățile celor mulți care-și amanetau viitorul pentru cei puțini,

Și erau anii 90.

Din niște idioți utili ce credeți că s-a educat în 20 de ani?

Alți idioți utili.

”Funarioții” s-au metamorfozat în ”bocalăi”.

 

Fotocredit: Adrian ElciuULTIMA ORĂ

 • Acum 15 mins Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 28 mins Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 59 mins Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 1 hour In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 1 hour In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 3 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 4 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
 • Acum 5 hours Politica
  În calendarul anului școlar viitor, vacanța de primăvară nu cuprinde nici Paștele Catolic, nici Paștele Ortodox. Păi, politicienii noştri serbează numai Paştele Cailor
 • Acum 6 hours Din oras
  Cel mai urmărit prezentator de evenimente: Alin Sălăjean, de departe cel mai popular din breaslă pe social media
 • Acum 6 hours Eveniment
  E LUNI, LUMEA SE GRĂBEȘTE LA SPITAL: Accident grav între Gilău și Căpușu Mare
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ: O minoră de 17 ani a decedat într-un accident grav la Bucea
 • Acum 19 hours Politica
  Nicolae Ciucă, în ședința PNL de la Vila Lac: ”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur”
 • Acum 20 hours Politica
  DOMN’ PROFESOR DE CONSECVENȚĂ: Ieri, Vasile dÎncu vroia privatizarea învățănântului gimnazial, azi vrea ”echitate” la admiterea în liceu și la probele de BAC
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE